29 étel, amit februárban feltétlen főzz meg

A szökőév miatt az idei február egy nappal hosszabb lesz, mint általában, de sebaj, ez nálunk csak annyit jelent, hogy egyel több ízes finomság jut az asztalra. Az alábbi levesek, tészták, húsételek és desszertek mind csak arra várnak, hogy elkészítsd őket, lehetőleg minél hamarabb.

  1. 1.

    Ízletes tatár beefsteak

  2. 2.

    Teljes kiőrlésű fánk air fryerben sütve

  3. 3.

    Vegán hortobágyi palacsinta szaftosan

  4. 4.

    Darasüti a Közel-Keletről (Basbousa)

  5. 5.

    Étcsokis cornflakes-szelet

  6. 6.

    10 perces spenótos gnocchi

  7. 7.

    Pizzadog

  8. 8.

    La ribollita, a toszkán babos-keles egytál

  9. 9.

    Vegalegény-fogó leves

  10. 10.

    Sonkás-sajtos croissant-felfújt

  11. 11.

    Hétzöldséges kuszkusz - marokkói tajine

  12. 12.

    Kovászos céklás kenyér

  13. 13.

    Sajtos-karfiolos pite

  14. 14.

    Babragus nokedli

  15. 15.

    Almás pite pop tart

  16. 16.

    Klasszikus margherita pizza

  17. 17.

    Ajo blanco

  18. 18.

    Sült brokkolipesztós casarecce tészta

  19. 19.

    Valentin-napi pohárkrém

  20. 20.

    Toszkán bableves sütőtökkel és fodros kellel (Zuppa Frantoiana)

  21. 21.

    Fava, a görög sárgaborsópüré

  22. 22.

    Szuperzöld vegán orzórizottó

  23. 23.

    Aromás posírozott birsalma

  24. 24.

    Sós-ecetes burgonyakrémleves krumplihéjcsipsszel

  25. 25.

    Sütőben sült rizses hús

  26. 26.

    Fetával pácolt sült csirke

  27. 27.

    Zöldborsóleves vajas galuskával

  28. 28.

    Rózsavizes női szeszély cupcake

  29. 29.

    Matchamisu, a zöldteás tiramisu

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...