r
Nosalty Logó

Májburger

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Májburger
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
grill
  • 11% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Máj

Kapormártás

Húspogácsa

Hamburger

Összesen 570 kcal
  • 11% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Máj

Kapormártás

Húspogácsa

Hamburger

Összesen 3421 kcal
  • 11% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Máj

Kapormártás

Húspogácsa

Hamburger

Összesen 128 kcal
  • 11% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    38.6 g

Zsír

  • Összesen
    23.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    247 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1537.4 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    75 mg
  • Kálcium
    247 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    483 mg
  • Nátrium
    640 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.5 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    244.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1572 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    370 micro
  • Kolin:
    206 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1433 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    269 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    1162 micro
  • Lut-zea
    165 micro
Összesen 570 kcal
  • 11% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    231.5 g

Zsír

  • Összesen
    141.6 g
  • Telített zsírsav
    50 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    52 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    1485 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9224.3 g
  • Cink
    34 mg
  • Szelén
    452 mg
  • Kálcium
    1484 mg
  • Vas
    62 mg
  • Magnézium
    445 mg
  • Foszfor
    2898 mg
  • Nátrium
    3840 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    291.2 g
  • Cukor
    66 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    1465.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9435 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    65 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    240 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    73 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    8 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    79 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2218 micro
  • Kolin:
    1238 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8599 micro
  • α-karotin
    129 micro
  • β-karotin
    1613 micro
  • β-crypt
    35 micro
  • Likopin
    6974 micro
  • Lut-zea
    992 micro
Összesen 3421 kcal
  • 11% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    8.9 g

Zsír

  • Összesen
    5.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    57 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    355.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    112 mg
  • Nátrium
    148 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    363 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    85 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    331 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    62 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    269 micro
  • Lut-zea
    38 micro
Összesen 128 kcal

Hozzávalók

Máj

Kapormártás

Húspogácsa

Hamburger

Elkészítés

Máj

  1. A megtisztított májat legalább egy órára beáztatjuk fokhagymás tejbe, de minél tovább áll benne, annál jobb.
  2. A fűszereket összekeverjük a liszttel, megforgatjuk benne a májat, és kevés olajon megsütjük. Ha elkészültek, melegen tartjuk őket.

Kapormártás

  1. A kaporszószhoz az apróra vágott hagymát üvegesre pároljuk, majd rántást készítünk az olajon a lisztből. Amikor kész, beletesszük a kapor felét.
  2. Felöntjük tejszínnel, botmixerrel pépesítjük, majd tűzről levéve beleaprítjuk a kapor másik felét.

Húspogácsa

  1. A húspogácsához apróra vágjuk a hagymát, és összegyúrjuk a hozzávalókat, és grill-lapon vagy serpenyőben kisütjük a bacon-ok mellett.
  2. A megmaradt zsiradékon melegítjük a félbevágott zsemléket.

Hamburger

  1. A zöldségeket feldaraboljuk. Összeállítjuk a hamburgert: zsemle, ketchup, mustár, húspogácsa, zöldségek, bacon, laposra vágott máj, kaporszósz, zsemle teteje
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 37
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 2479
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hamburger egy kis csavarral.

Hozzávalók

Máj

Kapormártás

Húspogácsa

Hamburger

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...