Otthon

Étel és irodalom – 7 könyv, ahol az ételeknek is...

Olvasni jó, enni jó, olyan történeteket olvasni, amikben akár a főzés, akár az ételek kiemelt szerepet kapnak, egyenesen csodálatos. Ha a szürke téli délutánokra kerestek olvasnivalót, mutatunk hét könyvet, amikben a gasztronómiának is kiemelt szerep jut.

Kormos Lili

8 nehezen felismerhető jel, ami arra utal, hogy a bélrendszerünk...

Az utóbbi években a bélrendszer egészsége egyre nagyobb figyelmet kap az egészségtudatosak körében, hiszen több kutatás is rámutatott, hogy a bél mikrobiomja az egész szervezetünkre hatással van. Ez pedig azt jelenti, hogy neked is érdemes egy kicsit jobban odafigyelni rá, például a jelzésekre, amelyeket küld.

Szabó Anna

„Most, ha valaki séf akar lenni, híres akar lenni. Bennem...

Tavaly év végén Madrid, London és Doha után Budapesten is megnyitotta BiBo nevű éttermét Dani García, a három Michelin-csillaggal kitüntetett spanyol sztárséf. A Dorothea Hotel Budapestnek is otthont adó épületegyüttes tetején található rooftopbár és étterem étlapján García igyekezett a spanyol tradíciókat a magyar stílussal ötvözni, hogy a hazai és nemzetközi vendégek egyaránt új ízélményeket fedezhessenek fel a tolmácsolásában. Olvassátok Dani Garcíával készült friss interjúnkat!

Kormos Lili

9 vitamin és ásványi anyag, ami a szakértők szerint a...

Talán nem meglepő, hogy a hosszú élet alapja a kiegyensúlyozott táplálkozás: ha megfelelő tápanyagokat juttatunk a szervezetünkbe, nemcsak tovább élhetünk, de egészségesebbek is lehetünk. Kérdés, hogy milyen vitaminokat és ásványi anyagokat kellene ehhez előnyben részesítenünk.

Szabó Anna

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!