Gasztro

A srác, aki nem liszttel sűríti a főzeléket – Megjelent...

Főzelékbiblia címmel jelent meg Szatmári Ferenc legújabb szakácskönyve, tíz évvel azután, hogy „Főzelékes Feri” először belépett a konyhánkba. Azóta a „Főzelékes” a borítón is idézőjelbe került, a Klauzál téri piac bejáratánál pedig megnyitott a Hippeace, úgyhogy hétfőtől péntekig akár minden nap ehetünk a főztjéből. Milyen volt az elmúlt tíz év, mi jön azután, hogy a főzelék megint szexi lett, és vajon félt-e valaha attól, hogy kieshet a gasztronómia élvonalából? Ezekről is szó esik interjúnkban.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...