heti menü

Heti Menü – A kedvenc sós és édes tésztáitokat sütjük-főzzük...

Kinek lenne kedve diétázni novemberben? A nyárnak vége, egy ideig úgysem flangálunk fürdőruhában, hideg van, és egyre többbet kuckózunk a lakásban, amiből egyenesen következik, hogy többet is főzőcskézünk. A héten a kedvenc tésztáitok köré építettük a menüsort – sós és édes, magyaros és nemzetközi fogásokra is sor kerül.

Nosalty

Heti Menü – A legolcsóbb húsételeket főzzük nektek a héten

A héten a húst nem fogyasztók nem lesznek maradéktalanul kielégítve, de némelyik fogást még ők is élvezhetik. Ezúttal minden napra választottunk egy egészen olcsó húsos fogást: vagy levest, vagy főételt. De figyeltünk arra is, hogy a desszertek se legyenek túlzottan fényűzők! Főzzetek velünk a héten!

Nosalty

Heti Menü – 7 napon át laktató, húsos, mégsem drága...

Csirkeszárny és -máj, aprólék, csirkecomb, tarja, kolbász. Ezek a húsrészek kerülnek a héten a levesekbe és a főételekbe, de társul hozzájuk tojás, hagyma, vajbab, burgonya, karalábé és káposzta is. Süteményfronton pedig főleg a kakaó, szilva, alma, kókusz, zabpehely vonalon mozgunk majd. Tudjuk, nem igazán olcsó egyik sem, de sajnos abból kell főznünk, ami van. Vagy legalább ami picit olcsóbb, mint a többi alapanyag...

Nosalty

Heti Menü – 7 napig menzás étkekkel nosztalgiázunk

Nincs mese, rá kell hangolódni az iskolakezdős napokra! Elhoztuk azokat a fogásokat, amikkel szinte mindegyikünk heti rendszerességgel találkozott az elmúlt 30 évben biztosan, ha sulis menzán étkezett. Szuper receptek, retró hangulat... főzzetek velünk a héten (is)!

Nosalty

Heti Menü – A legszeretettebb magyaros ételek hete

Őrületesen gusztusos, nagyon klasszikus magyaros ételek hetét tartjuk, lesz itt bab-, hús- és májgombócleves, tócsni, tökfőzelék, meg persze lecsó, rántott hús és töltött paprika is. De még nem végeztünk! A somlóinak, a rizskochnak, a piskótatekercsnek és a máglyarakásnak is hagyjatok helyet! Kellemes hosszú hétvégét nektek!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...