tízórai
-
427 kcal
-
215 kcal
A legegyszerűbb muffin alaprecept
-
285 kcal
Villámgyors tojáskrém
-
210 kcal
Mennyei tojáskrém
-
1440 kcal
Négysajtos stangli
-
159 kcal
Tepertőkrém villámgyorsan
-
523 kcal
Maradékmentő kókuszgolyó
-
316 kcal
Egyszerű kakaós csiga
-
665 kcal
Banánpalacsinta
-
350 kcal
Csodás csokis muffin
-
777 kcal
A legendás velős pirítós
-
314 kcal
Shortbread, a skót vajas keksz
-
450 kcal
Egyszerű banános zabpalacsinta
-
-
384 kcal
Sajtos pogácsa villámgyorsan
-
480 kcal
Egyszerű vegán palacsinta
-
362 kcal
Stangli, ahogy nagymamám csinálja
-
220 kcal
Klasszikus orosz blini
-
375 kcal
Banánkenyérmuffin
-
328 kcal
Narancsos-mákos muffin
-
741 kcal
Márványos kakaós kalács
További cikkek
Nagyon sokan isszuk így a teát, pedig súlyos betegséget okozhat
Sokan évek óta a citromot tartják nagy ellenségnek, ha teafogyasztásról van szó, hiszen a tealevelek természetes módon tartalmaznak alumíniumot, amit a citromsav képes kioldani a főzetbe. A valódi veszély azonban egész másban rejlik.
Csak karácsonykor sztároljuk, pedig az egyik leggazdagabb, olcsó kalciumforrás
Az adventi és karácsonyi időszakban rengeteg sütemény készül a közreműködésével, azonban az év más időszakaiban rendszerint hanyagoljuk a konyhában. Kitaláljátok melyik növényi alapú, igen gazdag kalciumforrásra gondoltunk?
Heti Menü – A várva várt karácsonyi hét a legfinomabb...
Bajai halászlé, rántott ponty, majonézes saláták, ropogósan csokis tetejű isler, puha mézes krémes, gesztenyés bejgli, ünnepi harcsapaprikás, lusta töltött káposzta.... a legklasszikusabb és legszebb karácsonyi fogások minden kedves olvasónknak! Boldog karácsonyt!
Top Receptek
Klasszikus töltött káposzta
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
Klasszikus hagyományos bejgli
Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...
Karácsonyi rögtön puha mézeskalács
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...