r
Nosalty Logó

Négysajtos stangli

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nosalty
Négysajtos stangli
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 15% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 24% Zsír

Négysajtos tészta

Összesen 1440 kcal
  • 15% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 24% Zsír

Négysajtos tészta

Összesen 5764 kcal
  • 15% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 24% Zsír

Négysajtos tészta

Összesen 340 kcal
  • 15% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.2 g

Zsír

  • Összesen
    91.6 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    390 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3991.3 g
  • Cink
    295 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    816 mg
  • Vas
    227 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    689 mg
  • Nátrium
    1832 mg
  • Réz
    11 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    94.4 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    143.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    639 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    28 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    135 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    151 mg
  • Retinol - A vitamin:
    627 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    142 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    191 micro
Összesen 1440 kcal
  • 15% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    224.7 g

Zsír

  • Összesen
    366.2 g
  • Telített zsírsav
    222 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    86 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    1562 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    15965.1 g
  • Cink
    1182 mg
  • Szelén
    233 mg
  • Kálcium
    3266 mg
  • Vas
    908 mg
  • Magnézium
    208 mg
  • Foszfor
    2756 mg
  • Nátrium
    7328 mg
  • Réz
    46 mg
  • Mangán
    39 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    377.6 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    574.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2556 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    178 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    113 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    541 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    263 micro
  • Kolin:
    603 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2509 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    566 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    762 micro
Összesen 5764 kcal
  • 15% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.2 g

Zsír

  • Összesen
    21.5 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    938 g
  • Cink
    69 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    192 mg
  • Vas
    53 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    162 mg
  • Nátrium
    431 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    150 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    32 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    147 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 340 kcal

Hozzávalók

Négysajtos tészta

Elkészítés

Négysajtos tészta

  1. Négysajtos tészta
  2. Öntsük egy tálba a túrót, kéksajtot, krémfehérsajtot, a reszelt grana padanot, a tojássárgákat, a szobahőmérsékletű vajat és a sót.
  3. Törjük össze egy villával az egészet, hogy egyneművé váljon. Ezután öntsük hozzá a réteslisztet, és kavarjuk össze a tésztát.
  4. Fedjük le, és hagyjuk pihenni hűtőben egy órát. Miután pihent a tészta gyúrjuk át, ezután lisztezett felületen nyújtsuk ki 1-1,5 cm vastagságúra.
  5. Verjünk fel egy tojást, majd kenjük meg a tésztát. Szórjuk meg a tetejét reszelt gouda sajttal, vagy bármilyen zsírosabb sajtfélével.
  6. Vágjuk fel csíkokra, és tegyük át sütőpapírral kibélelt tepsire. 185°C-on süssük 15-20 percet, amíg szép színe lesz.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 185
  • Tegnapi nézettség: 31
  • 7 napos nézettség: 359
  • Össznézettség: 59035
  • Feltöltés dátuma: 2021. augusztus 12.

Receptkategóriák

további kategória: karácsony kategória: karácsonyi sütemények
további kategória: szilveszter kategória: vendégváró falatok

Receptjellemzők

Ha igazán sajtos rudacskákkal szeretnéd meglepni a családot, akkor próbáld ki ezt a receptet! Ideje sem lesz kihűlni!

Hozzávalók

Négysajtos tészta

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...