Hamburger zsemle

Otthon is előállítható pékáru, mely búzaliszt, víz, cukor, szezámmag, élesztő, növényi olaj, só, emulgeálószerek és savanyúságot szabályzó anyaggal készül. A hamburger zsemle íze édeskés, állaga foszlósnak mondható. A klasszikus hamburger elengedhetetlen kelléke, íze harmonizál a belé töltött dolgokkal.
Bármikor.
Eredeti csomagolásban, száraz, hűvös, napfénytől védett helyen.
fehérjetartalom
9.77 g
zsírtartalom
3.37 g
szénhidráttartalom
50.12 g
víztartalom
34.34 g
Nátrium
494 mg
Kalcium
144 mg
Foszfor
101 mg
Magnézium
23 mg
B6 vitamin
0.063 g
Kolin
14.6 mg
Niacin - B3 vitamin
4.18 mg
C vitamin
1.3 mg
fehérje
9.77 g
Zsír
telített zsírsav
0.842 g
egyszeresen telített zsírsav
0.748 g
többszörösen telített zsírsav
1.78 g
ásványi anyagok
Kalcium
144 mg
Vas
3.43 mg
Magnézium
23 mg
Foszfor
101 mg
Nátrium
494 mg
Cink
0.73 mg
Réz
0.109 mg
Mangán
0.512 mg
Szelén
27.2 µg
szénhidrát
rost
1.8 g
cukor
7.28 g
víz
34.34 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.543 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.297 mg
Niacin - B3 vitamin
4.18 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.555 mg
Folát
94 µg
Folsav
53 µg
Kolin
14.6 mg
Retinol
29 µg
Béta-karotin
7 µg
Lutein+zeaxantin
6 µg
E vitamin
0.27 mg
K vitamin
4.8 µg
B12 vitamin
0.2 µg
A vitamin
29 µg
C vitamin
1.3 mg
B6 vitamin
0.063 g
Lássuk, hogyan élnek és étkeznek a francia nők, akik valahogy sosem híznak meg. Vajon mi a magyarázat?
NosaltyKülönleges, tavaszias fogásokat készítünk húsvét előtt, természetesen húsmentesen, hiszen nagypéntek van.
NosaltyA cég több hazai beszállítót is megkeresett azzal a kéréssel, hogy mérsékeljék az általuk szállított termékek átadási árait.
NosaltyÁtlagos hétköznapi reggeleken csak pár tojást kell megfőznünk, azonban amikor eljön a húsvét, gyakran ipari mennyiségek kerülnek az asztalra. Nézzük, mi változik ilyen estben a tojásfőzésnél.
Tündérinek tűnik, hasonlít a kamillára és a százszorszépre, pici virágaival vonzza a méheket, darazsakat, de ha csoportosan nő, rendkívül invazív és kártékony lehet kertünkben.
A cég több hazai beszállítót is megkeresett azzal a kéréssel, hogy mérsékeljék az általuk szállított termékek átadási árait.
Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...
Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!
Nagyon finom és nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető vendégváró. Érdemes egyszerre két adagot sütni belőle, mert gyorsan fogy. A tetejére sajt helyett lehet szezámmagot, köménymagot, ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!