30 gyönyörű recept, amit júniusban mindenképpen próbálj ki

Egyre mélyebbre merülünk a nyárba, a hőfokok kúsznak felfele, mi pedig éhezünk a friss, harsanós szezonális alapanyagokra. Lesz itt júniusban még egy kis spárga és eper, de természetesen újkrumpli, málna, áfonya, tök, cukkini, spenót, sóska, cseresznye is.... a sornak pedig nincs vége! Főzzetek velünk júniusban is!

  1. 1.

    Epres crumble

  2. 2.

    Fordított spárgás-sonkás mini tartok

  3. 3.

    Karalábés húsgombóc Hajdú Annától

  4. 4.

    Húsmentes töltött cukkini

  5. 5.

    Rebarbaralekvár

  6. 6.

    Könnyű cseresznyés clafoutis

  7. 7.

    Zöldfűszeres gerslivel és pulykával töltött karalábé sóskamártással

  8. 8.

    Töltött padlizsán

  9. 9.

    Vegán cseresznyés muffin

  10. 10.

    Pop tart, az epres minipite

  11. 11.

    Cukkinis tökfőzelék

  12. 12.

    Mutabal, a közép-keleti sült padlizsánkrém

  13. 13.

    Egyszerű rakott karfiol

  14. 14.

    Sült karfiol tahiniszósszal

  15. 15.

    Klasszik lángos

  16. 16.

    Frissítően tavaszi citromos zöldborsókrém

  17. 17.

    Sóskafőzelék tükörtojással

  18. 18.

    Hideg lazac és fűszeres újburgonya kapros joghurttal és paprikaolajjal

  19. 19.

    Pavlova torta tejszínkrémmel és nyári gyümölcsökkel

  20. 20.

    2 hozzávalós spenóttészta

  21. 21.

    Mázas málnás tekercsek

  22. 22.

    Könnyű nyári paradicsomos húsgombóc

  23. 23.

    Áfonyás ökörszemek

  24. 24.

    Kapros-majonézes újburgonya-saláta sült hagymával

  25. 25.

    Szuperkrémes spenótfőzelék

  26. 26.

    Tepsis csirkecomb krumplival

  27. 27.

    Sóskavajas tészta fenyőmaggal

  28. 28.

    Olasz paradicsomos húsgombócok (Polpette al sugo)

  29. 29.

    Mákos-meggyes bögrés süti

  30. 30.

    Ayran, az ellenállhatatlan török joghurtital

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...