Ezt főzheted: 30 mennyei fogás áprilisra, amit ti készítettetek nekünk

Új cikksorozatunkban minden hónap elején összegyűjtjük a kedvenceinket regisztrált felhasználóink fogásai közül. Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

A Nosalty közössége a ti általatok feltöltött számos fantasztikus recept miatt is egyedi, ezért mostantól, "Ezt főzheted" névre keresztelt sorozatunkban minden hónapban összegyűjtjük a szezonhoz legjobban passzoló, az előételtől a főételen át a desszertig minden kategóriát átölelő recepteket, a felhasználóink, vagyis a ti fogásaitokból.

Szeretnénk, ha elkészítenétek, ami másnak már bevált, és inspirálódnátok, egyúttal inspirálnátok is a sütni-főzni vágyó lelkes amatőr szakácstársaitokat. Mentsétek le, és készítsétek el a kedvenceiteket, az eredményt pedig ne felejtsétek el megosztani a Nosalty #HÁZIMENZA Facebook-csoportjában, ahol továbbra is gyors és költséghatékony receptekkel, hasznos tippekkel, valamint kreatív ötletekkel találkozhattok.

  1. 1.

    Bibim goksu - koreai hideg kimchis tésztasaláta

    Csakegygourmet bebizonyította nekünk, hogy a kimchi így is isteni finom!

  2. 2.

    Túrós nudli

    Rammy egy kicsit feldobta a hagyományos nudlit. Mennyei édesség egy kis csavarral!

  3. 3.

    Banános kalács Takács Krisztitől

    Ha unod már a megszokott kalácsrecepteket, akkor próbáld ki Kriszti banános verzióját.

  4. 4.

    Kevert túrós

    Ebből a fantasztikus túrós süteményből rögtön két adaggal készítenénk a családnak. Pogacsa is ezt tanácsolja!

  5. 5.

    Vega indiai lecsó

    Tímea fantasztikus lecsóját nagyon egyszerűen el lehet készíteni, így érdemes lehet lementened ezt a receptet magadnak.

  6. 6.

    Fatörzs mogyorókrémmel

    A lágy mogyorókrém egyből elolvad az ember szájában, a könnyű piskóta pedig csak fokozza ezt a hatást. Iluska gyönyörű süteményéért teljesen odavagyunk.

  7. 7.

    Frankfurti leves Varrott Chef konyhájából

    Imádjuk, ahogy Dávid újraalkotta a frankfurti levest. A te tetszésedet is elnyeri majd - ezt garantáljuk!

  8. 8.

    Aranydurbincs filé corn flakes bundában

    Gizi halas fogásáért a gyerekek is odalesznek.

  9. 9.

    Cukkinis húsrolád

    Csilla egy kevéske zöldséggel bolondította meg a fasírtot, amitől még finomabb lett.

  10. 10.

    Sütés nélküli banános túrótorta

    Lizinka könnyed túrótortáját a banán kellemes íze teszi igazán különlegessé.

  11. 11.

    Juhtúrós-sajtos rúd

    Katharosz nagyon ízes, finom ropogtatnivalója, ami akár filmnézés közben is kiváló csemege lehet.

  12. 12.

    Szuperegyszerű krémsajtos galuska

    Ha nagyon kevés időd van főzni, akkor Nudli7 receptje számodra a tökéletes választás.

  13. 13.

    Egyszerű, gyors paradicsomleves krutonnal

    Nagyon gyorsan elkészíthető, és rendkívül ízletes a fűszerezésének köszönhetően István paradicsomlevese.

  14. 14.

    Spenótos quesadilla

    Júlia sajtosquesadilla-receptje egyszerű és nagyon finom.

  15. 15.

    Gombás-cukkinis-garnélás egytálétel

    Viveszék alapvetően előételként szokták fogyasztani, de egy kis rizzsel főételként is megállja a helyét!

  16. 16.

    Kapros csirkemell Tomatotree konyhájából

    Tomatotree csirkéjét gyorsan és egyszerűen összedobhatod! Érdemes belőle nagy adagot készíteni, mert másnap ebédre is jó lesz!

  17. 17.

    Nutellás csavart kalács

    Gegabriella nutellás finomsága minden gyerek számára nagy kedvenc lesz. Reggelire tökéletes a családnak!

  18. 18.

    Spárgás-zöldborsós-ricottás sertésragu pappardellével

    Cirus ezt a csodálatos fogást házi készítésű tésztával dobja még jobban fel! Azt javasoljuk, ha van rá időtök, mindenképpen próbáljátok ki ezt a receptet!

  19. 19.

    Édesburgonyapüré és fűszeres csirkemell

    Anita egy könnyed ebédet szeretett volna alkotni, így született meg ez az isteni fogás.

  20. 20.

    Képviselőfánk Viktória konyhájábó

    Viktória egy csodálatos klasszikust készített nekünk, ami a ti tetszéseteket is elnyeri majd!

  21. 21.

    Székelykáposzta Toma konyhájából

    Toma igazán kiadós egytálétele friss kenyérrel fogyasztva lesz az igaz.

  22. 22.

    Nutellás linzertorta

    Szimran lekvár helyett ezúttal Nutellát tett a pitébe, amivel nagyon feldobta ezt a mennyei édességet!

  23. 23.

    Paprikás újburgonya kölessel

    Judit az egyszerű paprikás krumplit egy kis kölessel dobta fel.

  24. 24.

    Grillezett padlizsán fokhagymás-diós-gránátalmás joghurtszósszal

    Luca könnyű, egészséges fogása köretként és főételként is megállja a helyét.

  25. 25.

    Shakshuka Dóra konyhájából

    Rengeteg variáció létezik a shakshuka elkészítésére. Ezúttal mi Dóra receptjét ajánljuk neked!

  26. 26.

    Svéd "nyünyős" csokis süti - Kladdkaka

    Trixi fantasztikus receptjéért érdemes egy kicsit szüneteltetni a diétádat!

  27. 27.

    Tantan Nabe

    Ha szereted a rament, próbáld ki Ljudmila változatát is!

  28. 28.

    Rumos-mákos sütemény

    Ezt a gluténmentes finomságot érdemes kipróbálni Fre(E)nitől.

  29. 29.

    Szilvalekváros párna

    Fogyaszthatjuk desszertként, de akár egy tartalmas leves után is lehet második fogás Andi édes lekváros párnája.

  30. 30.

    Húsvéti báránysült céklapürével és spárgakrémmel töltött főtt tojással

    Gréta receptjét mindenképpen próbáljátok ki húsvétkor, vagy utána...

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...