30 étel, ami júniusban arra vár, hogy kipróbáld végre

Őrület, de megint itt a nyár, az első hivatalos hónapot, a júniust pedig ezennel meg is nyitjuk, méghozzá a legszebb receptekkel: hekk, kovászos uborka, lecsó, újkrumpli, málna, barack, spenót, zöldborsó, tök, fejtett bab, lesz itt minden, csak választani lesz nagyon nehéz. Nincs mese, listát kell írni azokból a receptekből, amelyeket tutira el fogtok készíteni!

  1. 1.

    Impozáns duplacsokis-epres brownie

  2. 2.

    Nyárias újkrumplifőzelék

  3. 3.

    Pipérade, a baszk lecsó

  4. 4.

    Eton mess

  5. 5.

    Nasi goreng - indonéz pirított rizs

  6. 6.

    Francia lecsós halfilé (Poisson à la basquaise)

  7. 7.

    Gluténmentes lencsezsemle

  8. 8.

    Tepsis mustáros tarja sült újkrumplival

  9. 9.

    Bodzás-citromos francia palacsinta

  10. 10.

    Gilda, a legnépszerűbb baszk pintxo

  11. 11.

    Süppedős barackos süti

  12. 12.

    Kínai pirított tészta illatos-omlós csirkével

  13. 13.

    Raffaello-szelet

  14. 14.

    Spenótos galette

  15. 15.

    Mázas málnás tekercsek

  16. 16.

    Barackos caprese, paradicsommal és sonkával, könnyed salátaágyon

  17. 17.

    Zsenge zöldborsópesztó

  18. 18.

    Lengyel sóskaleves zöldségekkel és tojással

  19. 19.

    Málnás-chiamagos jégpop

  20. 20.

    A legomlósabb sült hekk kovászos uborkás remuládmártással

  21. 21.

    Nyári fejtettbab-leves

  22. 22.

    Könnyű nyári paradicsomos húsgombóc

  23. 23.

    Latkesz kovászos uborkával

  24. 24.

    Cukkinis tökfőzelék

  25. 25.

    Karalábésaláta majonézzel

  26. 26.

    Nyári meggyes pite

  27. 27.

    Hideg lazac és fűszeres újburgonya kapros joghurttal és paprikaolajjal

  28. 28.

    Mutabal, a közép-keleti sült padlizsánkrém

  29. 29.

    Sült brokkolipesztós casarecce tészta

  30. 30.

    Zöldborsóleves vajas galuskával

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ez a citromfacsaró trükk az új kedvenced lesz: csak semmi...

A citromfacsarás bonyolult procedúra tud lenni, hiszen a félbevágás után még a magokat is el kell távolítani a lé kinyereséhez. Mai Napi Tippünkben egy igazán egyszerű trükköt mutatunk nektek, amihez egyetlen plusz eszközre van szükség, és közel nulla erőbefektetésre, olyan egyszerűen lehet kifacsarni a citromot, ráadásul magmentesen.

Nosalty

További cikkek

A Lindt sem akar lemaradni: ennyiért adja dubaji csokiját

Az internetsztár dubaji csokit lassan senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen ez az a közel-keleti édesség, ami nálunk is egyre keresettebb. A hazai cukrászdák is igyekeznek felvenni a versenyt az édességgyártókkal, sorra dobják piacra saját dubaji csokijukat. A Lindt is így tett, lássuk, mennyibe kerül a limitált kiadású csokoládé náluk!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...