30 étel, amit idén szeptemberben el kell készítened

Szeptember beköszöntével vitathatatlanul véget ér a nyár. Süssünk-főzzünk a szezon utolsó friss szilváival, fügéivel és egyéb finomságaival!

  1. 1.

    Körtés-mogyorós csokitorta

  2. 2.

    Penne all'arrabbiata Timi Poppins-tól

  3. 3.

    Őszi csupaszőlős palacsinta

  4. 4.

    Diós-csokis körtetorta

  5. 5.

    Arancini

  6. 6.

    Ötfűszeres kacsa szilvával édesburgonyával

  7. 7.

    Falusi szilvás-mákos pite

  8. 8.

    Őszi zöldséges pite brie sajttal

  9. 9.

    Brokkoli alapú pizza Grétitől

  10. 10.

    Spenótos serpenyős csirke

  11. 11.

    Egyszerű almaleves

  12. 12.

    Kávés-diós kuglóf

  13. 13.

    Fügés frangipane tart

  14. 14.

    Apple crisp

  15. 15.

    Őszi tökmagos gombakrémleves

  16. 16.

    Rókagombás omlett

  17. 17.

    Olvadós csokoládés desszert

  18. 18.

    Szilvásgombóc ízű házi rétes

  19. 19.

    Rókagombás-zsályás tészta

  20. 20.

    Majorannás csülkös bableves

  21. 21.

    Fahéjas-bundás alma

  22. 22.

    Mozzarellás bulgursaláta

  23. 23.

    Calzone

  24. 24.

    Szilvás palacsinta

  25. 25.

    Mascarponés-diós rolád

  26. 26.

    Fordított szilvatorta

  27. 27.

    Dupla sajtos rakott padlizsán

  28. 28.

    Fügés-diós sütemény

  29. 29.

    Paradicsomos-mozzarellás lepény

  30. 30.

    Olaszos burger

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...