10 főre
-
552 kcal
-
619 kcal
Hagyományos isler
-
-
642 kcal
Hagyományos hatlapos sütemény
-
-
389 kcal
Diós linzerkoszorú
-
333 kcal
Klasszikus magyar gulyásleves
-
375 kcal
Puha burgonyás pogácsa
-
408 kcal
Szuper könnyű vegán répatorta
-
274 kcal
Az eredeti sokac cserepes bab
-
261 kcal
Autentikus kínai tavaszi tekercs
-
581 kcal
Flódnis rétes
-
-
570 kcal
Delux retró szendvics
-
422 kcal
Szaftos vegán brownie
-
234 kcal
Villámgyors kréker
-
257 kcal
Cheddar scones
-
329 kcal
Puha cseresznyés piskóta
-
319 kcal
Fügés-mandulás linzerkeksz
-
298 kcal
Áfonyás pite
-
804 kcal
Florentine
További cikkek
Nagyon sokan isszuk így a teát, pedig súlyos betegséget okozhat
Sokan évek óta a citromot tartják nagy ellenségnek, ha teafogyasztásról van szó, hiszen a tealevelek természetes módon tartalmaznak alumíniumot, amit a citromsav képes kioldani a főzetbe. A valódi veszély azonban egész másban rejlik.
Csak karácsonykor sztároljuk, pedig az egyik leggazdagabb, olcsó kalciumforrás
Az adventi és karácsonyi időszakban rengeteg sütemény készül a közreműködésével, azonban az év más időszakaiban rendszerint hanyagoljuk a konyhában. Kitaláljátok melyik növényi alapú, igen gazdag kalciumforrásra gondoltunk?
Gasztroenterológusok figyelmeztetése: ez az egyszerű reggeli szokás megváltoztathatja az 50...
Az idő múlásával sokan tapasztalják, hogy a szervezetük már nem reagál úgy, mint korábban. Az emésztés lelassulhat, a komfortérzet csökkenhet, és olyan panaszok jelenhetnek meg, amelyek fiatalabb korban ismeretlenek voltak. A gasztroenterológusok szerint ezek hátterében gyakran a bélrendszer állapota áll, amely az életkor előrehaladtával egyre nagyobb odafigyelést igényel.
Top Receptek
Klasszikus töltött káposzta
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
Klasszikus hagyományos bejgli
Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...
Karácsonyi rögtön puha mézeskalács
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...