r
Nosalty Logó

Villámgyors kréker

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Nosalty vegán
Villámgyors kréker
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 234 kcal
  • 10% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 2341 kcal
  • 10% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 393 kcal
  • 10% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.3 g

Zsír

  • Összesen
    13.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    758.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    194 mg
  • Nátrium
    428 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 234 kcal
  • 10% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    62.9 g

Zsír

  • Összesen
    135.2 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    84 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7587.1 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    642 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    625 mg
  • Foszfor
    1935 mg
  • Nátrium
    4283 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    11 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    248.6 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    50 mg

VÍZ

  • Összesen
    126.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    74 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    745 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    702 micro
Összesen 2341 kcal
  • 10% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.6 g

Zsír

  • Összesen
    22.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1275.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    108 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    105 mg
  • Foszfor
    325 mg
  • Nátrium
    720 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    21.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    125 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    118 micro
Összesen 393 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy nagy tálba a hozzávalókat alaposan összegyúrjuk, lisztezett deszkán kb. fél centi vastagra kinyújtjuk, és derelyeszaggatóval formázzuk (vagy kis pogácsaszaggatóval) .
  2. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük a kis krékereket, majd 180°C fokra előmelegített sütőben 15-18 perc alatt ropogósra sütjük őket, kis szint is kapnak majd.
  3. Frissen, langyosan már lehet is fogyasztani, de napokig eltartható, és úgy is szuper jó az íze és állaga is.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 144
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 38
  • Össznézettség: 24040
  • Feltöltés dátuma: 2020. január 31.

Receptkategóriák

további kategória: mentes receptek kategória: tejmentes receptek
további kategória: mentes receptek kategória: laktózmentes receptek
további kategória: mentes receptek kategória: vegán receptek
Villámgyors kréker
Nosalty vegán 138 recept

Sokan alábecsülik az ehhez hasonló, egyszerű recepteket, de vajon egy összejövetelen miből fogy mindig a legtöbb? Mi az, amit szinte mindenki szeret, és nem is lehet abbahagyni? Hát, persze, hogy a sós rágcsálnivaló! Ez a recept villámgyors, akár a vendégsereg érkezése előtt összedobható, nem lehet belőle eleget készíteni, pillanatok alatt elfogy.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...