30 étel, amit idén novemberben kétség kívül próbálj ki

Hihetetlen, de elérkezett az utolsó előtti hónap is az évben. Ha recept híján vagy mostanság, ne csüggedj, megint elhoztuk neked a legszebb ajánlónkat késő őszi hangulatú, különleges, házias, klasszikus és/vagy rendhagyó ételekkel. Válassz, ha tudsz!

  1. 1.

    Libaleves libamájas szalvétagombóccal

  2. 2.

    Fahéjas csigás almás pite

  3. 3.

    Toszkán bableves sütőtökkel és fodros kellel (Zuppa Frantoiana)

  4. 4.

    Lila édesburgonyás kenyér

  5. 5.

    Stracciatella-leves (olasz tojásleves)

  6. 6.

    Libás hamis rizottó

  7. 7.

    English muffin baconnel és tükörtojással

  8. 8.

    Almás-póréhagymás rakott burgonya

  9. 9.

    Pihe-puha aranygaluska krémes vaníliasodóval

  10. 10.

    Ajvárral töltött bundáskenyér

  11. 11.

    Galaktoboureko, a görög grízpite

  12. 12.

    Klasszikus becsinált leves

  13. 13.

    Lacikrumpli újratöltve

  14. 14.

    Krémes, narancsos tejbegríz

  15. 15.

    Coq au vin, a vörösboros csirke

  16. 16.

    Szójaszószos-csirkés sült karfiolrizs

  17. 17.

    Smørrebrød pácolt lazaccal

  18. 18.

    Csőben sült kelbimbó zöldségágyon

  19. 19.

    Klasszikus magyaros gombaleves vajgaluskával

  20. 20.

    Nagyon tejfölös frankfurti leves pirított virslivel

  21. 21.

    Sütőtökös gnocchi casserole

  22. 22.

    Tahinis brownie

  23. 23.

    Hagyományos francia hagymaleves

  24. 24.

    Sültcéklakrémleves kecskesajttal és dióval

  25. 25.

    Kelkáposzta-steak céklás bulgurral

  26. 26.

    Vodkaszószos penne (Penne alla Vodka)

  27. 27.

    Szaftos sólet

  28. 28.

    Sütőben sült fokhagyma

  29. 29.

    Édesburgonya-krémleves édesköménnyel

  30. 30.

    Sütőtökös pogácsa

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek