Ezt főzheted: 31 mennyei fogás márciusra, amit ti készítettetek nekünk

Új cikksorozatunkban minden hónap elején összegyűjtjük a kedvenc receptjeinket regisztrált felhasználóink fogásai közül. Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel kedvenc receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

A Nosalty közössége a ti általatok feltöltött számos fantasztikus recept miatt is egyedi, ezért mostantól, "Ezt főzheted" névre keresztelt sorozatunkban minden hónapban összegyűjtjük a szezonhoz legjobban passzoló, az előételtől a főételen át a desszertig minden kategóriát átölelő recepteket, a felhasználóink, vagyis a ti fogásaitokból.

Szeretnénk, ha elkészítenétek, ami másnak már bevált, és inspirálódnátok, egyúttal inspirálnátok is a sütni-főzni vágyó lelkes amatőr szakácstársaitokat. Mentsétek le, és készítsétek el a kedvenceiteket, az eredményt pedig ne felejtsétek el megosztani a Nosalty #HÁZIMENZA Facebook-csoportjában, ahol továbbra is gyors és költséghatékony receptekkel, hasznos tippekkel, valamint kreatív ötletekkel találkozhattok.

Nézzük is a márciusi menüajánlatot!

  1. 1.

    Tócsni Évi néni konyhájából

    Rozmaring, kakukkfű és szerecsendió teszi ellenállhatatlanul finommá Éva néni tócsnireceptjét, ami magában is kiváló fogás.

  2. 2.

    Borsos fonott kifli

    Ízletes, omlós tésztájú finomság Krisztitől, ami megéri a várakozást!

  3. 3.

    Vegán csiperkegomba-krémleves pirított gombával

    Gombagasztro receptje nemcsak finom, nagyon egészséges is, a rizstejszínes krémleves tetejére pedig ropogós gombachips kerül. Mennyei!

  4. 4.

    Meggyes trikolor

    Nemcsak mutatós, de ízletes sütemény Lizinkától, aki ígéri, senkinek nem fog csalódást okozni ez a finomság!

  5. 5.

    Kolbászos-sajtos galette, töltött széllel

    Sok-sok sajttal és ízletes kolbásszal tuti befutó lesz egyik tapasztalt szakácsunk, Iluska receptje.

  6. 6.

    Spenótkrémleves Kriszti konyhájából

    Nemcsak főzelékként, levesként is tökéletesen funkcionálhat a spenót, ezt Kriszti bizonyítja be nekünk!

  7. 7.

    Amerikai palacsinta

    Lehet ennél tökéletesebb egy reggeli tányér? Rammy receptjéért az egész család bolondulni fog.

  8. 8.

    Szűzpecsenye, Burgotto, Petrezselyem

    Gyönyörű rozépecsenye burgonyás rizottóval? Dávid szakácsunk receptjétől eláll a lélegzet!

  9. 9.

    Ropogós héjú fehér kenyér (éjszakai kelesztéssel)

    Kicsit időigényes, de megéri a várakozást! Cherry blossom nevű felhasználónk tudja, hogy az igazi kenyérrecept mindig jól jön a háznál.

  10. 10.

    Ropogós kacsacomb és kacsamell párolt vöröskáposztával és petrezselymes burgonyával

    Nudli klasszikus fogásával nem lehet mellélőni. Bár még messze a hétvége, ezt a receptet érdemes elmenteni!

  11. 11.

    Ciabatta Glaser konyhájából

    Egy jó ciabatta sose rossz, ráadásul Glaser konyhájából egészen biztos, hogy csak szuper recept kerül ki.

  12. 12.

    Krémes almaleves Vicikótól

    Ha télen szeretnél gyümölcslevest készíteni, egészen biztos, hogy mi Vicikó almalevesét ajánljuk. Ezt a receptet nem lehet elrontani.

  13. 13.

    Tejfölben pácolt csirkemell tepsis reszelt krumplival

    Klasszikus recept Fahéj szakácsunktól. Nemcsak hétvégén, hétköznap sem nagy munka elkészíteni!

  14. 14.

    Habroló

    Nektek is hiányoznak a klasszikus régi habrolók? Többet nem kell őket hiányolni, Rencsike sós süteménye olyan jó, mintha cukrászdából hozták volna!

  15. 15.

    Egyszerű krumplis nudli Marika néni konyhájából

    Finom, és mégis könnyű édesség, igazi klasszikus Marika nénitől.

  16. 16.

    Vajas kifli, dúsított karika, mindszenti kalács

    Ez a gyönyörű összeállítás magáért beszél, Gábor pékünk ínycsiklandó péksüteményei mennyei illattal lengik be majd otthonunkat.

  17. 17.

    Mascarponés-sajtos pogácsa Katharosz konyhájából

    Krémes, puha tésztájú pogácsa Katharosztól. Ez a pogi biztosan hamar elfogy!

  18. 18.

    Pudingos túrótorta Nylah konyhájából

    Gyorsan finomat? Nylah tortáját számtalan módon ízesíthetjük, gyümölcsök tekintetében csak az adott évszak szabhat határt.

  19. 19.

    Tesoro di Parma pizza

    Remek olasz alapanyagokból összerakott pizza Fonott Kalács nevű felhasználónktól. Ha hiányoznak az olasz ízek, ezt a pizzát ne hagyd ki!

  20. 20.

    Medvehagymás pogácsa Szimran konyhájából

    Nagyon közel már a medvehagymaszezon, itt az ideje megsütni az első pogácsákat is!

  21. 21.

    Székelykáposzta Toma konyhájából

    Egy ízletes, szaftos székelykáposzta bármikor jöhet, Toma receptje pedig nemcsak egyszerű, de viszonylag gyors is!

  22. 22.

    Ferdinánd kalács Laci konyhájából

    Egyszerű recept, mutatós végeredmény! Laci Ferdinánd kalácsát érdemes lesz kipróbálni.

  23. 23.

    Marlenka szelet tejmentesen

    Mindenki kedvenc süteményét most Leila receptje szerint ajánljuk, ez a változat még az érzékenyebb gyomrú sütikedvelőknek is telitalálat lesz.

  24. 24.

    Hummuszos sárgarépa-pite

    Friss, egészséges és finom! Kell ennél több? Cspkrszt szakácsunk receptje igazán karanténbiztos fogás.

  25. 25.

    Litván céklaleves

    Próbáltál már céklalevest készíteni? Ha nem, elő a köténnyel és a finom céklával, ez a változat ugyanis tuti befutó lesz a jövőben.

  26. 26.

    Kovászos kenyér kezdőknek

    Gyönyörű cipó, ugye? Kenyér Művész nevű felhasználónk receptje neked is segít az első kenyérnél.

  27. 27.

    Svéd "nyünyős" csokis süti - Kladdkaka

    Ez a svéd, brownie-ra emlékeztető süti igazi kedvenc lesz, a receptet Csikós Trixi nevű felhasználónknak köszönhetjük.

  28. 28.

    Szilvalekváros linzer

    Panno receptje egyszerű és nagyszerű, ezeket a kis linzereket gyorsan elkészíthetjük, töltelékként pedig bármilyen lekvárt használhatunk.

  29. 29.

    Hátszín angolosan

    Bár nehéz fába vágjuk a fejszénket, ha hátszínt akarunk készíteni, Hild Csorba Bernadett nevű felhasználónk sokat segít abban, hogy tökéletes legyen a végeredmény.

  30. 30.

    Double BBQ Burger

    Ha unjátok a szokványos hamburgerrecepteket, próbáljátok ki HungarianSpecial nevű felhasználónk burgerét, szaftos és nagyon ízletes!

  31. 31.

    Banános zabkeksz Sajtosroló konyhájából

    Gyors, finom és egészséges keksz, amihez nem kell sok hozzávaló. A gyerekek is imádni fogják!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...