Double BBQ Burger
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
HungarianSpecial
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
grill
- 13% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 23% Zsír
Fehér BBQ szósz elkészítése
-
50g majonéz268 kcal
-
4g almaecet1 kcal
-
1g fokhagyma1 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g torma0 kcal
-
3g barna cukor10 kcal
Bacon + húspogácsa-sütés
-
50g bacon197 kcal
-
125g darált sertéshús228 kcal
-
0g fokhagymapor0 kcal
-
0g római kömény0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g mustár0 kcal
-
2 kcal
-
3 kcal
-
11g csiperkegomba2 kcal
Összerakás
-
25g camembert sajt75 kcal
-
25g sült hagyma141 kcal
-
25g barbecue szósz43 kcal
-
55g hamburger zsemle153 kcal
Összesen
1124
kcal
- 13% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 23% Zsír
Fehér BBQ szósz elkészítése
-
200g majonéz1070 kcal
-
15g almaecet3 kcal
-
3g fokhagyma4 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g torma0 kcal
-
10g barna cukor38 kcal
Bacon + húspogácsa-sütés
-
200g bacon786 kcal
-
500g darált sertéshús910 kcal
-
0g fokhagymapor0 kcal
-
0g római kömény0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g mustár0 kcal
-
9 kcal
-
11 kcal
-
42g csiperkegomba9 kcal
Összerakás
-
100g camembert sajt300 kcal
-
100g sült hagyma563 kcal
-
100g barbecue szósz172 kcal
-
220g hamburger zsemle614 kcal
Összesen
4489
kcal
- 13% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 23% Zsír
Fehér BBQ szósz elkészítése
-
13.3g majonéz71 kcal
-
1g almaecet0 kcal
-
0.2g fokhagyma0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g torma0 kcal
-
0.7g barna cukor3 kcal
Bacon + húspogácsa-sütés
-
13.3g bacon52 kcal
-
33.4g darált sertéshús61 kcal
-
0g fokhagymapor0 kcal
-
0g római kömény0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g mustár0 kcal
-
0.3g barbecue szósz1 kcal
-
0.3g fűszerpaprika1 kcal
-
2.8g csiperkegomba1 kcal
Összerakás
-
6.7g camembert sajt20 kcal
-
6.7g sült hagyma38 kcal
-
6.7g barbecue szósz11 kcal
-
14.7g hamburger zsemle41 kcal
Összesen
300
kcal
- 13% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 23% Zsír
- 48% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 45.2 g
Zsír
-
Összesen 81.2 g
-
Telített zsírsav 24 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 16 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 130 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2737.1 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 55 mg
-
Kálcium 209 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 56 mg
-
Foszfor 514 mg
-
Nátrium 1896 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 54 g
-
Cukor 21 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 168.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 115 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 36 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 12 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 70 micro
-
Kolin: 127 mg
-
Retinol - A vitamin: 88 micro
-
α-karotin 6 micro
-
β-karotin 303 micro
-
β-crypt 62 micro
-
Likopin 1194 micro
-
Lut-zea 216 micro
Összesen
1124
kcal
- 13% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 23% Zsír
- 48% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 180.8 g
Zsír
-
Összesen 324.6 g
-
Telített zsírsav 95 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 63 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 27 g
-
Koleszterin 519 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 10948.3 g
-
Cink 15 mg
-
Szelén 219 mg
-
Kálcium 836 mg
-
Vas 14 mg
-
Magnézium 223 mg
-
Foszfor 2056 mg
-
Nátrium 7583 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 215.9 g
-
Cukor 82 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 675.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 462 micro
-
B6 vitamin: 4 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 143 micro
-
K vitamin: 18 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 4 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 49 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 280 micro
-
Kolin: 509 mg
-
Retinol - A vitamin: 351 micro
-
α-karotin 24 micro
-
β-karotin 1214 micro
-
β-crypt 250 micro
-
Likopin 4778 micro
-
Lut-zea 864 micro
Összesen
4489
kcal
- 13% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 23% Zsír
- 48% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.1 g
Zsír
-
Összesen 21.7 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 35 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 730.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 15 mg
-
Kálcium 56 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 137 mg
-
Nátrium 506 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.4 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 45.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 31 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 19 micro
-
Kolin: 34 mg
-
Retinol - A vitamin: 23 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 81 micro
-
β-crypt 17 micro
-
Likopin 319 micro
-
Lut-zea 58 micro
Összesen
300
kcal
Hozzávalók
Fehér BBQ szósz elkészítése
-
bors ízlés szerint
-
1 teáskanál torma
-
1 ek barna cukor
Bacon + húspogácsa-sütés
-
200 g bacon
-
500 g darált sertéshús
-
fokhagymapor ízlés szerint
-
római kömény ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
só ízlés szerint
-
1 teáskanál mustár
-
1 teáskanál barbecue szósz
-
1 ek fűszerpaprika
-
1 nagy db csiperkegomba
Összerakás
-
50 ml barbecue szósz
-
4 db hamburger zsemle
Elkészítés
Fehér BBQ szósz elkészítése
- A hozzávalókat egy edénybe tesszük, összekeverjük, majd hűtőben állni hagyjuk, amíg a húspogácsákkal elkészülünk, hogy addig is a cukor feloldódjon, és összeérjenek az ízek.
Bacon + húspogácsa-sütés
- A sertéshúshoz hozzáadjuk a fűszereket, a mustárt és egy kevés hagyományos BBQ szószt, és jól összedolgozzuk.
- Amíg a hús pihen, a vákuumcsomagolt bacont saját zsírjában egy serpenyőben ropogósra sütjük, majd egy tányérra helyezzük pihenni.
- A húsból 4 egyenlő méretű, széles, lapos húspogácsát csinálunk, és a bacon zsírjában elkezdjük sütni.
- Nem sokkal a hús elkészülte előtt a gombát felszeletelve lepirítjuk a húsok mellett a mustáros-fűszeres zsírban. Ekkor a camembert-szeleteket a húspogácsára tesszük.
Összerakás
- A vajon megpirult hamburger zsömle alját bekenjük bőségesen a fehér BBQ szósszal, majd arra jöhet a húspogácsa, rajta a camembert sajttal, arra a gomba, majd rá a bacon.
- A húspogácsa tetejét bekenjük a hagyományos bolti BBQ szósszal, és megszórjuk a piritott hagymával, majd összeillesztjük a hamburger alsó részével.
- Ízlés szerint sült krumplival tálaljuk.
- Sütés ideje: 30 perc
- Receptkönyvben: 143
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 7470
- Feltöltés dátuma: 2019. október 12.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
HungarianSpecial
2 recept
Ezt a hamburgert igazából több receptből ötletelve alkottuk meg, mindenhonnan loptunk 1-1 ötletet/hozzávalót, ami megtetszett, és ez lett a végeredménye. Ha unjátok a szokványos hamburger recepteket, próbáljátok ki!