r
Nosalty Logó

Double BBQ Burger

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
HungarianSpecial
Double BBQ Burger
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

Fehér BBQ szósz elkészítése

Bacon + húspogácsa-sütés

Összerakás

1124
Kalória
45.2g
Fehérje
54g
Szénhidrátok
81.2g
Zsír
168.8g
Víz
129.8g
Koleszterin
1.7g
Rost
20.5g
Cukor
  • 13% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Fehér BBQ szósz elkészítése

Bacon + húspogácsa-sütés

Összerakás

Összesen 1124 kcal
  • 13% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Fehér BBQ szósz elkészítése

Bacon + húspogácsa-sütés

Összerakás

Összesen 4489 kcal
  • 13% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Fehér BBQ szósz elkészítése

Bacon + húspogácsa-sütés

Összerakás

Összesen 300 kcal
  • 13% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.2 g

Zsír

  • Összesen
    81.2 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    130 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2737.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    209 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    514 mg
  • Nátrium
    1896 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    168.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    115 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    36 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    70 micro
  • Kolin:
    127 mg
  • Retinol - A vitamin:
    88 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    303 micro
  • β-crypt
    62 micro
  • Likopin
    1194 micro
  • Lut-zea
    216 micro
Összesen 1124 kcal
  • 13% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    180.8 g

Zsír

  • Összesen
    324.6 g
  • Telített zsírsav
    95 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    63 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    519 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10948.3 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    219 mg
  • Kálcium
    836 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    223 mg
  • Foszfor
    2056 mg
  • Nátrium
    7583 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    215.9 g
  • Cukor
    82 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    675.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    462 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    143 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    49 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    280 micro
  • Kolin:
    509 mg
  • Retinol - A vitamin:
    351 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    1214 micro
  • β-crypt
    250 micro
  • Likopin
    4778 micro
  • Lut-zea
    864 micro
Összesen 4489 kcal
  • 13% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.1 g

Zsír

  • Összesen
    21.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    730.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    137 mg
  • Nátrium
    506 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.4 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    45.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    31 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    81 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    319 micro
  • Lut-zea
    58 micro
Összesen 300 kcal

Elkészítés

Fehér BBQ szósz elkészítése

  1. A hozzávalókat egy edénybe tesszük, összekeverjük, majd hűtőben állni hagyjuk, amíg a húspogácsákkal elkészülünk, hogy addig is a cukor feloldódjon, és összeérjenek az ízek.

Bacon + húspogácsa-sütés

  1. A sertéshúshoz hozzáadjuk a fűszereket, a mustárt és egy kevés hagyományos BBQ szószt, és jól összedolgozzuk.
  2. Amíg a hús pihen, a vákuumcsomagolt bacont saját zsírjában egy serpenyőben ropogósra sütjük, majd egy tányérra helyezzük pihenni.
  3. A húsból 4 egyenlő méretű, széles, lapos húspogácsát csinálunk, és a bacon zsírjában elkezdjük sütni.
  4. Nem sokkal a hús elkészülte előtt a gombát felszeletelve lepirítjuk a húsok mellett a mustáros-fűszeres zsírban. Ekkor a camembert-szeleteket a húspogácsára tesszük.

Összerakás

  1. A vajon megpirult hamburger zsömle alját bekenjük bőségesen a fehér BBQ szósszal, majd arra jöhet a húspogácsa, rajta a camembert sajttal, arra a gomba, majd rá a bacon.
  2. A húspogácsa tetejét bekenjük a hagyományos bolti BBQ szósszal, és megszórjuk a piritott hagymával, majd összeillesztjük a hamburger alsó részével.
  3. Ízlés szerint sült krumplival tálaljuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 perc
  • Főzés módja: grill
  • Sütés ideje: 30 perc

Ezt a hamburgert igazából több receptből ötletelve alkottuk meg, mindenhonnan loptunk 1-1 ötletet/hozzávalót, ami megtetszett, és ez lett a végeredménye. Ha unjátok a szokványos hamburger recepteket, próbáljátok ki! 

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Húsmentes retró burger

Ki ne szeretné a strandon vásárolható hatalmas, retró hamburgereket, a maguk megkérdőjelezhető minőségével és magyaros alapanyagaival? Ebből az élményből eddig ki kellett maradnia a ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Ezt főzheted – 30 zsenge tavaszi és húsvétra hangoló étel,...

Cikksorozatunkban minden hónap elején összegyűjtjük a kedvenceinket regisztrált felhasználóink fogásai közül. Áprilisban egy csomó új, frissen előbújt alapanyag, könnyed és zamatos fogás, no meg persze pár húsvéti klasszikus kerül terítékre. Csatlakozzatok ti is a Nosalty gasztroközösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Top Receptek

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!