Hátszín angolosan
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Hild Csorba Bernadett
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 19% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
167g marha hátszín357 kcal
-
3g mustár2 kcal
-
1g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
3g olívaolaj24 kcal
Összesen
383
kcal
- 19% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
500g marha hátszín1070 kcal
-
10g mustár6 kcal
-
4g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
8g olívaolaj71 kcal
Összesen
1147
kcal
- 19% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
95.8g marha hátszín205 kcal
-
1.9g mustár1 kcal
-
0.8g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
1.5g olívaolaj14 kcal
Összesen
220
kcal
- 19% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 65% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 33.3 g
Zsír
-
Összesen 26.6 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 130 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1069 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 37 mg
-
Kálcium 44 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 35 mg
-
Foszfor 305 mg
-
Nátrium 639 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.2 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 110.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 19 micro
-
Kolin: 139 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4 micro
Összesen
383
kcal
- 19% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 65% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 100 g
Zsír
-
Összesen 79.7 g
-
Telített zsírsav 30 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 37 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 390 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3207.1 g
-
Cink 18 mg
-
Szelén 112 mg
-
Kálcium 132 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 105 mg
-
Foszfor 916 mg
-
Nátrium 1916 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.6 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 332.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 6 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 32 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 56 micro
-
Kolin: 418 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 5 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 11 micro
Összesen
1147
kcal
- 19% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 65% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 19.2 g
Zsír
-
Összesen 15.3 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 75 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 614.4 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 22 mg
-
Kálcium 25 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 175 mg
-
Nátrium 367 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 63.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 80 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
220
kcal
Hozzávalók
-
50 dkg marha hátszín
-
1 ek mustár
-
1 kávéskanál só
-
bors ízlés szerint
-
1 ek olívaolaj
Elkészítés
- Elővesszük a húst másfél órával hamarabb. Mustárral bedörgöljük, jól megsózzuk, borsozzuk, olívaolajjal átkenjük, és állni hagyjuk, hogy szobahőmérsékletű legyen.
- Forró serpenyőben egy-egy perc alatt mind a hat oldalát átsütjük, hogy kéreg képződjön.
- 15 percig sütjük 200°-on, majd kivesszük, és 15 percig pihentetjük, hogy befelé átadja a hőt.
- Vajjal megkenve tálaljuk.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 15 perc
- Elkészítettem: 4 alkalommal
- Receptkönyvben: 30
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 1995
- Feltöltés dátuma: 2020. január 14.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Hild Csorba Bernadett
4 recept
Valahogy mindig kimaradt az igazi steak, ezért már nagyon vágytam rá. A Fény utcai piac egyik hentesétől a recept, akinél a hátszínt vettem, ezúton is köszönet érte! Meglepően finom és zamatos lett!