30 gyönyörű étel, amit áprilisban szerintünk ne hagyj ki

Április ugyan bolondos, viszont egyre színesebb, illatosabb és ízgazdagabb, ami a friss és szezonális alapanyagokat illeti. Húsvét, medvehagyma, újhagyma, spenót, mángold, sóska, rukkola, a vége fele pedig már a spárga és az eper is befigyel. Főzzetek velünk ebben a hónapban is!

  1. 1.

    Egyszerű vegán tojáskrém

  2. 2.

    Húsvéti sonka, ahogy dédmamám készítette

  3. 3.

    Húsvéti ötfonatú kalács

  4. 4.

    Funfetti kuglóf

  5. 5.

    Nyerő kaszinótojás

  6. 6.

    Répatortatekercs

  7. 7.

    Tavaszi sós babka

  8. 8.

    Medvehagymás tönkölypogácsa

  9. 9.

    Csokimázas zebrakuglóf

  10. 10.

    Minden jóval csúsztatott palacsinta

  11. 11.

    Mázas málnás tekercsek

  12. 12.

    Bagel szezám- és tökmaggal

  13. 13.

    Kimchi Carbonara

  14. 14.

    Tökéletes finomfőzelék

  15. 15.

    Hagyományos tojásos nokedli

  16. 16.

    Fellah köfte, a török vega bulgurgolyók

  17. 17.

    Egyedényes medvehagymás-sajtos tészta

  18. 18.

    A kedvenc milánói sertésbordánk

  19. 19.

    Vodkavajas pirítós

  20. 20.

    Reteklevélpesztós zöldségtészta

  21. 21.

    Az örök klasszikus Fanta-szelet

  22. 22.

    Rukkolás tavaszi palacsinta

  23. 23.

    Reteklevélpesztó

  24. 24.

    Gombás-spenótos polentatorta

  25. 25.

    Mángolddal töltött lepénykenyér

  26. 26.

    Tavaszi medvehagymás krumplifőzelék

  27. 27.

    Gyömbéres-fokhagymás erőleves buggyantott tojással

  28. 28.

    Sóskafőzelék tükörtojással

  29. 29.

    Tavaszi spárgasaláta snidlinges-pisztáciás ricottakrémmel

  30. 30.

    Kókusztejes tejberizs házi eperszósszal

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...