31 étel, amit idén októberben okvetlenül készíts el

Körte, szilva, sütőtök, lencse, alma, édesburgonya, birsalma, szőlő...megannyi finom őszies alapanyag, melyből eszméletlen változatos fogásokat főzhetsz és süthetsz. Tarts velünk októberben is, kuckózz be egy tál forró pho-levessel vagy pár szelet almás pitével, és élvezd az őszi ízeket!

  1. 1.

    Birsalmasajt egyszerűen

  2. 2.

    Sütőtökös gnocchi casserole

  3. 3.

    Csicseriborsós minestrone

  4. 4.

    Sütőtökös pogácsa

  5. 5.

    Sütőtökös sajttorta

  6. 6.

    Krémes polenta mézes körtével és kéksajttal

  7. 7.

    Vegán édesburgonya-curry

  8. 8.

    Töltött alma és körte sajttal besütve

  9. 9.

    A legfinomabb sütőtökburger

  10. 10.

    Gyors “töltött káposzta” édes paradicsomszósszal

  11. 11.

    Legegyszerűbb vegán sütőtökkrémleves

  12. 12.

    Sáfrányos szirupban párolt körte

  13. 13.

    Mennyei almás pite

  14. 14.

    Édesburgonya-krémleves fokhagymás pirítóssal

  15. 15.

    Tepertős-szilvás papucs

  16. 16.

    Mozzarella Schnitzel (Rántott mozzarella)

  17. 17.

    Vegán székelykáposzta gombával

  18. 18.

    Az eredeti cézársaláta

  19. 19.

    Currys lencsefőzelék

  20. 20.

    Tahinis brownie

  21. 21.

    Boeuf Bourguignon, a burgundi marharagu

  22. 22.

    Csirkés Alfredo (Chicken Alfredo)

  23. 23.

    Hagyományos francia hagymaleves

  24. 24.

    A tökéletes madártej

  25. 25.

    Céklás-gesztenyés édesköménysaláta

  26. 26.

    Brookie, a brownie és a csokicseppes cookie szerelemgyereke

  27. 27.

    Sültcéklakrémleves kecskesajttal és dióval

  28. 28.

    Hentestokány gombából

  29. 29.

    Phở bò, avagy vietnami pho leves marhából

  30. 30.

    Egyéjszakás zabkása szőlővel

  31. 31.

    Szilvás crumble

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek