31 étel, amit októberben el kell készítened

Ha a vénasszonyok nyara nem édesítené meg eléggé napjainkat, az itt felsorakozott édességek biztosan segítenek túllendülni az őszi borongáson!

  1. 1.

    Céklatorta csokival

  2. 2.

    Zabpelyhes marhahúsgolyók sütőtökpürével

  3. 3.

    Szőlőlekvár Katharosz konyhájából

  4. 4.

    Diós-csokis körtetorta

  5. 5.

    Zöldségleves négyféle gombóccal

  6. 6.

    Diós ricottagombóc szőlős bormártással

  7. 7.

    Padlizsánkrémes pirítós

  8. 8.

    Fordított szilvatorta

  9. 9.

    Sajtos rakott kelkáposzta

  10. 10.

    Diós-almás pite zabmorzsával

  11. 11.

    Sáfrányos rizottó sütőtökkel

  12. 12.

    Házi szilvás gombóc

  13. 13.

    Fűszeres sütőtökös-almás muffin

  14. 14.

    Apple crisp

  15. 15.

    Sütőtökös kenyér Kakaóscsiga konyhájából

  16. 16.

    Fahéjas-bundás alma

  17. 17.

    Különleges körtelekvár

  18. 18.

    Csokoládés körtetorta 2.

  19. 19.

    Rakott savanyú káposzta

  20. 20.

    Őzsült erdeigombás rizskrokettel, galagonya-ketchuppal

  21. 21.

    Árpagyöngyrizottó sült kelbimbóval

  22. 22.

    Rókagombás omlett

  23. 23.

    Pulykasült szilva chutney-val

  24. 24.

    Négysajtos rakott padlizsán

  25. 25.

    Sütőtökös Mac 'n' Cheese kolbászmorzsával

  26. 26.

    Édesburgonya-pirítós

  27. 27.

    Önmagával töltött édesburgonya

  28. 28.

    Cheddar sajtos sörleves

  29. 29.

    Sültkelbimbó-főzelék pirított mandulával

  30. 30.

    Csőben sült zelleres krumpli

  31. 31.

    Sütőtökkrémleves timu konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek