Ezt főzheted – 30 ínycsiklandozó fogás novemberre, amit főzzetek-süssetek

Sorozatunkban minden hónapban összegyűjtjük az aktuális kedvenc receptjeinket regisztrált szakácsaink fogásai közül. Töltsétek fel ti is legkedvesebb ételeiteket, és inspiráljátok egymást egész évben! Jöjjenek a fenséges, ínycsiklandozó novemberi fogások!

A Nosalty Közösség a ti általatok feltöltött számos fantasztikus recept miatt is egyedi, ezért, „Ezt főzheted" névre keresztelt sorozatunkban minden hónapban összegyűjtjük a szezonhoz legjobban passzoló, az előételtől a főételen át a desszertig minden kategóriára kitérő recepteket, a felhasználóink, vagyis a ti fogásaitokból.

Szeretnénk, ha elkészítenétek, ami másnak már bevált, és inspirálódnátok, egyúttal inspirálnátok is a sütni-főzni vágyó lelkes amatőr szakácstársaitokat!

Jöjjenek novemberi kedvenceink!

  1. 1.

    Sült gomba őszi zöldségekkel

    Gombagasztro egy igazi őszi finomságot készített, mely biztosan elnyeri majd a ti tetszéseteket is.

  2. 2.

    A mi korhelylevesünk

    Egy meleg levesnél nincs is jobb ebben a hűvös időben. Mi Foodwhatwelove korhelylevesét csak ajánlani tudjuk.

  3. 3.

    Tökéletes konfitált sertéstarja krémes burgonyapürével és savanyított lilahagymával

    Novemberben már a tartalmasabb ételek is jobban esnek. Ha jót akartok magatoknak, akkor mindenképpen próbáljátok ki Pikács Árpi nem mindennapi főételét.

  4. 4.

    Kókuszos–szilvás crumble

    Takács Kriszti ismét egy isteni desszertet rittyentett, mely most az ősz legjobb alapanyagait tartalmazza.

  5. 5.

    Mennyei őszi almás pite

    Nem hiányozhat az asztalról az almáspite, melyet ezúttal Happygirlkitchen receptje alapján süthettek meg.

  6. 6.

    Sütőtökös zsemle

    Katharosz kis sütőtökös zsemléi igazán csodásak, nemcsak kinézetre, de ízre is. A gyerekek biztosan imádni fogják őket!

  7. 7.

    Párolt lilakáposzta almával

    Dávid feldobta egy kicsit a lilakáposztát! Ha ti is tartjátok a Márton-napot, akkor mindenképpen készítsetek egy kis lilakáposztát a liba mellé.

  8. 8.

    Ízletes konfitált libacomb

    Gizi isteni libasültjével ünnepeljük idén a Márton-napot.

  9. 9.

    Körtés-húsos pite

    Bizony a körte nagyon jól működik húsokkal is. Judit69 egy pazar pitét készített!

  10. 10.

    Serpenyős cékla lazaccal

    Sárika konyhája-Bíró Sára fitt és könnyed halétele mindenkit elvarázsol majd.

  11. 11.

    Hajdinás szabolcsi töltött káposzta

    Csavarjunk egy kicsit a megszokott töltött káposztán Baroness konyhája segítségével.

  12. 12.

    Tiramisu brownie

    A tiramisu és a brownie szerelemgyereke csodás édesség. A mennyei párosítást Szakál Benjáminnak köszönhetjük.

  13. 13.

    Vöröslencse-krémleves kókusztejjel

    Grandevu levese feldobja majd a mindennapokat, és egy kis extra tápanyaggal is ellát majd.

  14. 14.

    Zöldfűszerekkel sült karajszelet pirított burgonyával és egresmártással

    A család kedvencévé válik majd ez a három komponensből álló főétel. Reméljük, hogy ti is elkészítitek NapsütötteVidékünkön receptjét.

  15. 15.

    Körtés-csokis kocka

    Sangyo süteményében az az érdekes, hogy a körte nem egészben vagy darabokban került a tésztába, hanem reszelve!

  16. 16.

    Selymes zellerkrémleves

    A zeller nemcsak a húslevesben mutat jól, krémlevest is készíthetünk belőle. Krityán Fanni receptjében nem fogtok csalódni.

  17. 17.

    "Lemon Crinkle cookies", avagy a Citromos Pöfeteg keksz

    Ha szereted a kicsit savanykásabb édességeket, akkor mindenképpen készítsd el Ana's Kitchen finomságát.

  18. 18.

    Kelt tészta szilvalekvárral töltve

    Iluska kosárkái nemcsak csodásan néznek ki, de az ízük is fantasztikus. A legjobb, ha házi szilvalekvárral készítitek őket.

  19. 19.

    Birsalmasajt egyszerűen

    Végre itt a birsalma szezonja, szóval nem kérdés, hogy készítenünk kell belőle valamit. Simon Gábor receptje segít majd abban, hogy tökéletes legyen ez az édesség.

  20. 20.

    Grillezett csirkemell pesztós-parmezános Hasselback burgonyával

    Danadi's Kitchen összeállításával garantáltan jóllaktok majd.

  21. 21.

    Burgonya curry tamarinddal

    Csakegygourmet keleties egytálétele tökéletes lehet a rohanós mindennapokra.

  22. 22.

    Mandula fahéjas cukorköpenyben

    Ha egy kis ropogtatnivalóra vágysz, akkor próbáld ki Zúza szakácsunk fahéjas mandulakölteményét.

  23. 23.

    Lúdláb

    A Márton-napi vacsora után jöhet egy kis édesség? Petra lúdlábja tökéletes választás lesz.

  24. 24.

    Sütőtökös rácsos linzer

    Készüljön ezúttal sütőtökösen a linzer, Lakos Benedek fantasztikus ötlete alapján.

  25. 25.

    Mogyorós kinder bueno szelet

    Ha szeretnél kedvezni a gyerekeknek, és van egy kicsit több időd, akkor Napfény és fűszer finomságát készítsd el.

  26. 26.

    Őszi sütőtökös saláta

    Hankusz Sára salátát készített a sütőtökből. Igazán jól tette!

  27. 27.

    Mézes krémes sütőtök-torta

    Receptműves most tökkel készítette el egyik kedvenc süteményét. Mindenkit arra bátorítunk, hogy próbálja ki ezt a finomságot!

  28. 28.

    Mákos almatorta

    A mák a hidegebb idő nagy sztárja, csakúgy, mint az alma. Lizinka_ most egy mennyi tortát készített ebből a két alapanyagból.

  29. 29.

    Túrós derelye burgonyás tésztával

    Gréti derelyéje annyira laktató, hogy elég előtte egy melengető leves is.

  30. 30.

    Szarvasgerinc áfonyamártással sütőtökfánkkal

    Ha szeretitek a vadételeket, akkor mindenképpen próbáljátok ki Mbernadett receptjét, aki ősz legfinomabb alapanyagaival tette össze a szarvasgerincet.


Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...