31 étel, amit júliusban kell megfőznöd!

Júliusban beköszöntött az igazi nyári meleg, és ezzel együtt eljött a lédús, szomjoltó zöldségek és gyümölcsök ideje is. Válogass a piacon és receptjeink közül kedvedre!

  1. 1.

    Töltött paprika

  2. 2.

    Sárgabarackos pite

  3. 3.

    Patisszonfőzelék

  4. 4.

    Piña colada fagyasztott édesség

  5. 5.

    Beer Can Bacon Burgers

  6. 6.

    Paradicsomos bruschetta

  7. 7.

    Szarvaspörkölt bográcsban

  8. 8.

    Hideg uborkaleves

  9. 9.

    Sóska torta

  10. 10.

    Cukkini bundában

  11. 11.

    Görögdinnyeleves mentával

  12. 12.

    Mentaszörp gyömbérrel

  13. 13.

    Vinete

  14. 14.

    Áfonyás sajttorta Szofika konyhájából

  15. 15.

    Zöldségtócsni fokhagymás joghurttal

  16. 16.

    Töltött cukkini olasz módra

  17. 17.

    Meggyes cseresznyedzsem

  18. 18.

    Ratatouille levendulával

  19. 19.

    Sült kolbászos lecsó

  20. 20.

    Baconbe tekert grillezett kukorica

  21. 21.

    Tejszínes ringló krémleves

  22. 22.

    Barackos lepény A kis gasztronautától

  23. 23.

    Töltött padlizsán Damilli konyhájából

  24. 24.

    Borsóleves csirkeszárnnyal

  25. 25.

    Ajvár

  26. 26.

    Cseresznyés pite

  27. 27.

    Nyári zöld gazpacho

  28. 28.

    Paradicsomos töltött kelkáposzta

  29. 29.

    Sültpaprika-krémleves

  30. 30.

    Joghurtos citromhab

  31. 31.

    Mascarponés szederlepény

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...