r
Nosalty Logó

Zöldségtócsni fokhagymás joghurttal

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Danone
Zöldségtócsni fokhagymás joghurttal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Tócsni

Joghurt öntet

Összesen 373 kcal
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Tócsni

Joghurt öntet

Összesen 1495 kcal
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Tócsni

Joghurt öntet

Összesen 109 kcal
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.9 g

Zsír

  • Összesen
    25.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    93 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    451.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    96 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    60 mg
  • Foszfor
    198 mg
  • Nátrium
    82 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.7 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    245.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    254 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    48 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    205 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    84 micro
  • Kolin:
    104 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    624 micro
  • β-karotin
    2175 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3028 micro
Összesen 373 kcal
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    35.4 g

Zsír

  • Összesen
    101.6 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    67 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    373 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1805.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    385 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    239 mg
  • Foszfor
    790 mg
  • Nátrium
    328 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    122.8 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    981 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1016 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    193 mg
  • D vitamin:
    81 micro
  • K vitamin:
    821 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    337 micro
  • Kolin:
    414 mg
  • Retinol - A vitamin:
    182 micro
  • α-karotin
    2496 micro
  • β-karotin
    8699 micro
  • β-crypt
    158 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    12114 micro
Összesen 1495 kcal
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    2.6 g

Zsír

  • Összesen
    7.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    131.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    57 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    74 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    60 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    181 micro
  • β-karotin
    632 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    880 micro
Összesen 109 kcal

Hozzávalók

Tócsni

Joghurt öntet

Elkészítés

Tócsni

  1. Az összes hozzávalót alaposan összekeverjük, majd közepesen magas lángon hevített olajba tetszőleges méretű tócsnikat kanalazunk. Oldalanként kb. 3 perc alatt aranybarnára sütjük.
  2. A fokhagymás joghurthoz összekeverjük a joghurtot a fokhagymával, és ízlés szerint sózzuk, majd egy kiskanálnyit kanalazunk a tócsni tetejére, és így tálaljuk.
  • Sütés ideje: 6 perc
  • Receptkönyvben: 1212
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 17
  • Össznézettség: 73457
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A krumplis tócsni egészségesebb, alacsonyabb szénhidráttartalmú változata. www.nyissavaltozatossagra.hu

Hozzávalók

Tócsni

Joghurt öntet

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...