Csuka
Leírás
A harcsát követően a második legnagyobb ragadozó halunk. Fehér, tiszta, tömött húsa szálkában gazdag. Párolva és sütve is ízletes halfogás készíthető belőle.
Mikor vegyem
Amikor kapható éppen.
hogyan tároljam
Felhasználásig hűtőszekrényben tartsuk.
100g Csuka
fehérjetartalom
19.26 g
zsírtartalom
39000.477 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
78.92 g
Top ásványi anyagok
Foszfor
220 mg
Kalcium
57 mg
Nátrium
39 mg
Magnézium
31 mg
Top vitaminok
B6 vitamin
0.117 g
Kolin
65 mg
C vitamin
3.8 mg
Niacin - B3 vitamin
2.3 mg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
19.26 g
Zsír
telített zsírsav
0.118 g
egyszeresen telített zsírsav
0.157 g
többszörösen telített zsírsav
0.202 g
koleszterin
39 g
ásványi anyagok
Kalcium
57 mg
Vas
0.55 mg
Magnézium
31 mg
Foszfor
220 mg
Nátrium
39 mg
Cink
0.67 mg
Réz
0.051 mg
Mangán
0.24 mg
Szelén
12.6 µg
szénhidrát
víz
78.92 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.058 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.063 mg
Niacin - B3 vitamin
2.3 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.75 mg
Folát
15 µg
Kolin
65 mg
Retinol
21 µg
E vitamin
0.2 mg
D vitamin
99 µg
K vitamin
0.1 µg
B12 vitamin
2 µg
A vitamin
21 µg
C vitamin
3.8 mg
B6 vitamin
0.117 g