Csuka

Csuka

Leírás

A harcsát követően a második legnagyobb ragadozó halunk. Fehér, tiszta, tömött húsa szálkában gazdag. Párolva és sütve is ízletes halfogás készíthető belőle.

Mikor vegyem

Amikor kapható éppen.

hogyan tároljam

Felhasználásig hűtőszekrényben tartsuk.

100g Csuka

fehérjetartalom

19.26 g

zsírtartalom

39000.477 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

78.92 g

gramm csuka?

Top ásványi anyagok

Foszfor

220 mg

Kalcium

57 mg

Nátrium

39 mg

Magnézium

31 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.117 g

Kolin

65 mg

C vitamin

3.8 mg

Niacin - B3 vitamin

2.3 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

19.26 g

Zsír

telített zsírsav

0.118 g

egyszeresen telített zsírsav

0.157 g

többszörösen telített zsírsav

0.202 g

koleszterin

39 g

ásványi anyagok

Kalcium

57 mg

Vas

0.55 mg

Magnézium

31 mg

Foszfor

220 mg

Nátrium

39 mg

Cink

0.67 mg

Réz

0.051 mg

Mangán

0.24 mg

Szelén

12.6 µg

szénhidrát

víz

78.92 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.058 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.063 mg

Niacin - B3 vitamin

2.3 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.75 mg

Folát

15 µg

Kolin

65 mg

Retinol

21 µg

E vitamin

0.2 mg

D vitamin

99 µg

K vitamin

0.1 µg

B12 vitamin

2 µg

A vitamin

21 µg

C vitamin

3.8 mg

B6 vitamin

0.117 g

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...