Fokhagymás borban párolt csukafilé
cukormentes
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojásmentes
Harmathy Ildikó
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 10% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
200g csuka106 kcal
-
0g só0 kcal
-
50g finomliszt182 kcal
-
43g napraforgó olaj376 kcal
-
2g fokhagyma2 kcal
-
75g fehérbor62 kcal
Összesen
728
kcal
- 10% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
800g csuka422 kcal
-
0g só0 kcal
-
200g finomliszt728 kcal
-
170g napraforgó olaj1503 kcal
-
6g fokhagyma8 kcal
-
300g fehérbor246 kcal
Összesen
2907
kcal
- 10% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
54.2g csuka29 kcal
-
0g só0 kcal
-
13.6g finomliszt49 kcal
-
11.5g napraforgó olaj102 kcal
-
0.4g fokhagyma1 kcal
-
20.3g fehérbor17 kcal
Összesen
198
kcal
- 10% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 60% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 28.4 g
Zsír
-
Összesen 43.8 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 20 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 16 g
-
Koleszterin 47 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 562.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 32 mg
-
Kálcium 85 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 56 mg
-
Foszfor 334 mg
-
Nátrium 52 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 40.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 166.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 25 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 18 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 119 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 32 micro
-
Kolin: 87 mg
-
Retinol - A vitamin: 25 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 9 micro
Összesen
728
kcal
- 10% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 60% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 113.7 g
Zsír
-
Összesen 175.3 g
-
Telített zsírsav 23 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 79 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 64 g
-
Koleszterin 187 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2249.7 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 129 mg
-
Kálcium 340 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 224 mg
-
Foszfor 1334 mg
-
Nátrium 207 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 162.2 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 666.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 101 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 10 micro
-
E vitamin: 71 mg
-
C vitamin: 20 mg
-
D vitamin: 475 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 127 micro
-
Kolin: 347 mg
-
Retinol - A vitamin: 101 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 37 micro
Összesen
2907
kcal
- 10% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 60% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.7 g
Zsír
-
Összesen 11.9 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 13 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 152.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 23 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 90 mg
-
Nátrium 14 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 45.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 7 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 32 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 24 mg
-
Retinol - A vitamin: 7 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
198
kcal
Hozzávalók
-
só ízlés szerint
-
20 dkg finomliszt
-
2 dl napraforgó olaj
-
2 gerezd fokhagyma
Elkészítés
- A csukafilét kétfalatnyi kockákra vágjuk.
- Sózzuk, lisztbe forgatjuk.
- Forró olajon forgatva pirosra sütjük.
- Amikor a haldarabok megsültek, lyukas kanállal kiemeljük az olajból.
- Az olajhoz öntjük a bort és hozzáadjuk a tört fokhagymát.
- Visszatesszük a sült haldarabokat és fedő alatt 15 percig pároljuk.
- Sütés ideje: 25 perc
- Receptkönyvben: 47
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 7
- Össznézettség: 14974
- Feltöltés dátuma: 2009. szeptember 19.
Ajánló
Ezúttal zellerből, almából, újhagymából és dióból készítettem a salátát a hal mellé a korábban itt leírtak szerint.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
Harmathy Ildikó
313 recept
Megint a kényeztetés, ugye: Vilmos fogta a csukát, Gergi fiam filézte. Nekem már csak főzni kellett.