Karácsonyi tejfölös csuka
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
kovácsné lévai gyöngyi márta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 12% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
764
kcal
- 12% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
3058
kcal
- 12% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 68.8 g
Zsír
-
Összesen 37.9 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 15 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 174 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1772.6 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 44 mg
-
Kálcium 403 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 148 mg
-
Foszfor 893 mg
-
Nátrium 276 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 35.6 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 433.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 401 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 6 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 49 mg
-
D vitamin: 302 micro
-
K vitamin: 29 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 81 micro
-
Kolin: 233 mg
-
Retinol - A vitamin: 386 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 173 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 19 micro
Összesen
764
kcal
- 12% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 275 g
Zsír
-
Összesen 151.8 g
-
Telített zsírsav 51 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 58 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 29 g
-
Koleszterin 694 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 7090.3 g
-
Cink 14 mg
-
Szelén 176 mg
-
Kálcium 1614 mg
-
Vas 13 mg
-
Magnézium 590 mg
-
Foszfor 3574 mg
-
Nátrium 1104 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 142.3 g
-
Cukor 13 mg
-
Élelmi rost 16 mg
VÍZ
-
Összesen 1734.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1603 micro
-
B6 vitamin: 4 mg
-
B12 Vitamin: 26 micro
-
E vitamin: 12 mg
-
C vitamin: 197 mg
-
D vitamin: 1209 micro
-
K vitamin: 114 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 36 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 322 micro
-
Kolin: 933 mg
-
Retinol - A vitamin: 1545 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 691 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 75 micro
Összesen
3058
kcal
- 12% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.1 g
Zsír
-
Összesen 4.5 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 21 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 209.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 48 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 106 mg
-
Nátrium 33 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.2 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 51.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 47 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 36 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 10 micro
-
Kolin: 28 mg
-
Retinol - A vitamin: 46 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 20 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
89
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Megtisztítjuk a csukahalat, jól megmossuk, két oldalát beirdaljuk.
- Ezt követően ízlés szerint borsozzuk és sózzuk, valamint az összenyomott fokhagymát egyenletesen elkenjük a hal mindkét oldalán.
- Ezután a krumplit meghámozzuk, és ízlés szerint kockára vagy szeletekre vágjuk.
- A tepsit kikenjük margarinnal, majd a krumplit sózzuk, és egyenletesen elterítjük, erre fektetjük rá a halat.
- A hal mindkét oldalát tejföllel megkenjük, majd a tetejére ízlés szerint sajtot szórunk. A díszítés kedvéért egy fél paradicsomot is tehetünk rá.
- Betesszük fólia alatt a sütőben kb. 40 percre 180 C-on légkeverésen.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 40 perc
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 39
- Tegnapi nézettség: 7
- 7 napos nézettség: 69
- Össznézettség: 19635
- Feltöltés dátuma: 2018. november 29.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
kovácsné lévai gyöngyi márta
1 recept
Beszerzés: Fogassunk egy szép csukét :) Vagy vásároljunk egyet.