Csukahalfilé zöldben
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Auringonkukka
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 11% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
227
kcal
- 11% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
903
kcal
- 11% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 82% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 25.6 g
Zsír
-
Összesen 11.5 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 74 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 698.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 16 mg
-
Kálcium 132 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 70 mg
-
Foszfor 311 mg
-
Nátrium 167 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 190.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 225 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 40 mg
-
D vitamin: 119 micro
-
K vitamin: 117 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 83 micro
-
Kolin: 90 mg
-
Retinol - A vitamin: 109 micro
-
α-karotin 30 micro
-
β-karotin 1366 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 428 micro
Összesen
227
kcal
- 11% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 82% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 102.6 g
Zsír
-
Összesen 45.8 g
-
Telített zsírsav 26 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 295 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2795.5 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 64 mg
-
Kálcium 527 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 278 mg
-
Foszfor 1244 mg
-
Nátrium 667 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 23.8 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 10 mg
VÍZ
-
Összesen 762.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 898 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 10 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 161 mg
-
D vitamin: 475 micro
-
K vitamin: 467 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 333 micro
-
Kolin: 361 mg
-
Retinol - A vitamin: 436 micro
-
α-karotin 121 micro
-
β-karotin 5464 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1714 micro
Összesen
903
kcal
- 11% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 82% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8 g
Zsír
-
Összesen 3.6 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 23 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 216.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 41 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 22 mg
-
Foszfor 97 mg
-
Nátrium 52 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.8 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 59.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 70 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 37 micro
-
K vitamin: 36 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 26 micro
-
Kolin: 28 mg
-
Retinol - A vitamin: 34 micro
-
α-karotin 9 micro
-
β-karotin 424 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 133 micro
Összesen
70
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A halfilék mindkét oldalát sózzuk, majd a citrom levével alaposan meglocsoljuk.
- Egy teflonba egy kis vajat olvasztunk és a filéket, szintén mindkét oldalukat átsütjük.
- Közben a zöldbabot forrásban lévő vízben 2-3 percig főzzük, majd leszűrjük.
- Mikor már látjuk, hogy a hal majdnem kész, akkor meghintjük borssal is, rászórjuk az apróra vágott metélőhagymát és a kapribogyót is.
- Még pár percig együtt rázogatjuk a hozzávalókat a serpenyőben, majd azonnal forrón tálaljuk, citromkarikákkal díszítjük.
- Receptkönyvben: 35
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 5
- Össznézettség: 10613
- Feltöltés dátuma: 2011. november 01.
Ajánló
Köretként héjában főtt, vagy petrezselymes burgonyát ajánlanék!
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- Speciális étrendek:
Auringonkukka
61 recept
Az "Egymillió menü" című szakácskönyvből lestem ezt az egyszerű, de nagyszerű receptet!