r
Nosalty Logó

Sajtos-tejfölös sült csuka

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Sajtos-tejfölös sült csuka
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 740 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2961 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 118 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.5 g

Zsír

  • Összesen
    45.2 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1665 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    485 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    107 mg
  • Foszfor
    677 mg
  • Nátrium
    359 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    332.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    276 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    63 micro
  • Kolin:
    138 mg
  • Retinol - A vitamin:
    273 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    19 micro
Összesen 740 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    189.9 g

Zsír

  • Összesen
    180.9 g
  • Telített zsírsav
    87 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    65 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    718 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6659.9 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    117 mg
  • Kálcium
    1941 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    430 mg
  • Foszfor
    2709 mg
  • Nátrium
    1436 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    141.6 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    1329.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1103 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    16 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    172 mg
  • D vitamin:
    636 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    252 micro
  • Kolin:
    553 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1091 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    138 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    76 micro
Összesen 2961 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    264.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    77 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    108 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    44 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    43 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 118 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csukát, miután megtisztítottuk, beirdaljuk, befűszerezzük ízlés szerint sóval, borssal, fokhagymagranulátummal.
  2. Ezt követően füstölt szalonna csíkokat dugdosunk a beirdalt részekbe.
  3. Majd a csuka felületét bekenjük tejföllel, és megszórjuk sajttal.
  4. Egy tepsit kikenünk teavajjal, és burgonyát teszünk bele, tetszés szerint (karikára vágva, kockára vágva stb.).
  5. A csukát erre fektetjük rá.
  6. Fólia alatt sütjük, majd levesszük a fóliát, és pirosra sütjük a tetejét.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 111
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 43
  • Össznézettség: 74825
  • Feltöltés dátuma: 2010. november 13.

Ajánló

A trappista sajtot helyettesíthetjük egyéb sajtokkal is, például füstölt sajttal is nagyon finom, valamint a füstölt szalonnát is felcserélhetjük kolozsvári szalonnával vagy akár baconnel is.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Közkedvelt étel a családunkban, késő őszi szezonban gyakran készítjük, mikor csukafogási időszak van. Nagyon ízletes halétel, hamar elkészül.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...