30 gyönyörű fogás, amit idén júniusban mindenképpen próbálj ki

Hihetetlennek tűnik, de holnaptól beköszönt az első igazi nyári hónap, a június. Mi repesve várjuk, hogy letehessük a kabátokat végre, az eső is elálljon, és mehessünk a piacra a friss, zsenge alapanyagokért!

  1. 1.

    Bodzás-epres fool

  2. 2.

    Noky&cheese

  3. 3.

    Eperfagyi

  4. 4.

    Padlizsán-bacon

  5. 5.

    Cukkinis nokedli olasz paradicsomszósszal

  6. 6.

    Mayak - koreai érlelt tojás

  7. 7.

    Eton mess, angol habcsókos desszert bogyós gyümölcsökkel

  8. 8.

    Mangós kacsamell cukkinisalátával

  9. 9.

    Kétsajtos paradicsomos gnocchi

  10. 10.

    Padlizsánkrém egyszerűen

  11. 11.

    Kapros-tejfölös cukkinifőzelék

  12. 12.

    Citromos-málnás piskótatekercs

  13. 13.

    Tökös-túrós rétes

  14. 14.

    Tökéletes sült burgonya

  15. 15.

    Málnás-chiamagos jégpop

  16. 16.

    Legegyszerűbb paradicsomos rakott cukkini

  17. 17.

    Vegán tökfőzelék

  18. 18.

    Kapros dinnyeleves

  19. 19.

    Paprikás újburgonya kölessel

  20. 20.

    Hasselback répa

  21. 21.

    Zöldfűszeres töltött karalábé

  22. 22.

    Málnás görögdinnyesorbet mentával

  23. 23.

    Hummuszos grillszendvics karamellizált lila hagymával

  24. 24.

    Szuper citromos kocka

  25. 25.

    Egészben sült pisztráng

  26. 26.

    A legegyszerűbb borsóleves óriásnokedlivel

  27. 27.

    Krémes shakshuka padlizsánnal

  28. 28.

    Őszibarackos szelet

  29. 29.

    Egyszerű vajbabfőzelék

  30. 30.

    Cseresznyés pite

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...