-
1.
Epres képviselőfánk-torta mandulakrokanttal
Az eperszezon legvégét ez az impozáns képviselőfánk tutira megkoronázza majd. Gyönyörű recept Judit69-től.
-
2.
Zöldborsókrémleves gombachips-szel
Gombagasztro virítóan zöld krémlevese zsenge borsóból készüljön, amíg tart a szezon! A gomba pedig a növényi fehérjét biztosítja.
-
3.
Barackos-mandulás crumble
Takács Kriszti szokás szerint csodás süteményrecepttel érkezik: lőjünk barackot a piacról, már kapható, sárgát, őszit is láttunk már!
-
4.
Mangós-bodzazselés jeruzsálemi túrótorta
Baroness Konyhája különleges túrótortájába bodzazselé is került, és mangó is. Pikáns, egyedi párosítás!
-
5.
Sajtos padlizsán
Lizinka_ a nyári, zsenge padlizsánokat sütötte meg sajttal...és milyen jól tette! Jó étvágyat hozzá!
-
6.
Zöldfűszerekkel sült karajszelet pirított burgonyával és egresmártással
NapsütötteVidékünkön nyári egrest használt az alábbi újkrumplis-karajos fogás mártásához. Laktató ebéd, nem mindennapi ízekkel.
-
7.
Spenótos-ricottás palacsintatekercsek
Petra mutatós, már-már elegáns sós palacsintatekercsei spenóttól és ricottától krémesek. Egyenest a sütőből érkeztek!
-
8.
Brokkolis-csirkés egytál
Kakaóscsiga egytálétele a csirkét és a brokkolit párosítja, mert ők tényleg híresen jól illenek egymáshoz! Szuper hétköznapi választás.
-
9.
Kamu Raffaello torta (kókusz nélkül)
Szakál Benjámin nem lacafacázik, ha sütikről van szó. Ezúttal izgalmas, kókuszmentes Raffaello-tortát hozott! Vajon miből készítette?
-
10.
Tepsis csirkecomb újkrumplival
Gizi egy igazi hétvégi receptet prezentál: a csirkecomb mellé újkrumpli került, ők együtt sültek készre. Pazar ebéd, de a savanyúságot/salátát ne spóroljuk le mellőle!
-
11.
Piszkeszósz
Tomatotree finom, édes egresszószt készített, és mi ennek nagyon örülünk, mert kezd feledésbe merülni ez a csodás gyümölcs!
-
12.
Egészben sült, fűszeres karfiol
Dávid zsenge karfiolt sütött egyben, fűszeresen. Fogadjunk, hogy ezt a zöldséget ebben a formában még nem próbáltad!
-
13.
Pulykamáj sült padlizsánnal
Pogácsa a fűszeres pulykamáj mellé padlizsánt kínál, és bulgurral, gránátalmamagokkal tálalja. Nagyon könnyű elkészíteni!
-
14.
Tavaszi sült lecsó
Sajtospiritos tavaszi, de nyáriasnak is beillő lecsóvariációt mutat nekünk: süssük meg, és élvezzük az egyik legikonikusabb magyar fogást!
-
15.
Meggyes-túrós rétes
Harmathy Ildikó rétese régimódi, rózsás porcelán körítéssel csábítanak minket sütésre. Friss meggyel a legfinomabb!
-
16.
Hűtős joghurtos lángos
ÍZcsiklandozó egy valóban ínycsiklandozó lángost sütött joghurttal, ki tudna ennek ellenállni?
-
17.
Tökfőzelék fasírttal és körtesalátával
Sodrofa nem klasszik tökfőzelékkel érkezik listánkra. A tálalás és az ízpárosítás sem utolsó ötlet, próbáljátok ki!
-
18.
Karalábés kocka
Dacota a káposztás tésztát karalábéval oldotta meg, így nyáriasítva a fogást. Cukorral és/vagy borssal is ér fogyasztani!
-
19.
Cseresznyés clafoutis
Flóra a szezon kedves gyümölcsét nem a fülére akasztotta, hanem tejpitébe sütötte, melyet sok-sok porcukorral koronázott.
-
20.
Patisszonkrémleves sült patisszonnal
Sárika konyhája-Bíró Sára a patisszonra esküszik, ha nyári zöldségekről van szó, de ezúttal nem rántotta ki, hanem krémlevest készített belőle!
-
21.
Áfonyás muffin tönkölybúza liszttel
Rammy-konyhája egy áfonyás muffinnal csábít: drága alapanyag, de pár szem is elég belőle! A gyerekek (is) imádni fogják.
-
22.
Meggyes túrósmetélt-szelet
Sangyo a meggyet választotta süteményébe, és friss túróval is megfejelte. Micsoda csinos kockák!
-
23.
Fahéjas sárgabaracklekvár
Panno fahéjjal rakta el a sárgabarackot, hogy ne korlátozza magát arra, hogy a nyár egyik legfinomabb gyümölcsét kizárólag a szezonjában élvezhesse.
-
24.
Cukkinis-krumplis lepény
Happygirlkitchen újkrumplival készített pazar cukkinis lepényt. Némi joghurtos mártogatóst ajánlunk hozzá, na meg egy tál zöldsalátát!
-
25.
Áfonyás túrótorta sütés nélkül
Timu tortája színével és ízeivel is 100% nyár. Meglepetésként, ünnepélyre, szülinapra, évfordulóra készítsétek!
-
26.
Kapros dübbencs
Rizsuzsa vidáman tekergő zöld, kapros csigái a nyarat idézik, és vendégvárónak is tökéletesek. Tökfőzelékrajongók előnyben!
-
27.
Kacsamájas borsós ragu
Évi néni tésztareceptjét zsenge borsóval készítsd! A kacsamájat pedig érdemes gyakrabban bevetni a konyhákban, mert tápláló, különleges alapanyag.
-
28.
Gazpacho, ahogy Fahéj készíti
Fahéj hideg, paradicsomos-hagymás-uborkás levese még a spanyol verziókat is meghazudtolja! Pici sajtos pirítós mellé, és jól is laktál pár órára!
-
29.
Csirkesaláta Kornél konyhájából
Kornél könnyed, nyári ebédnek kiváló csirkesalátája megment, ha éhes vagy egy kellemes, meleg napon. Szezonális alapanyagokkal turbózd!
-
30.
Paprikás sós kifli
Katharosz csinos, huncutul kanyarodó paprikás kiflit sütött, mindannyiunk legnagyobb örömére!
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!