31 étel, amit idén márciusban mindenképp készíts el

Bár az időjárás kifejezetten tavaszias olykor, azért az igazán ízes, koratavaszi alapanyagokra még picit várni kell. Addig is süssünk-főzzünk abból, ami van!

  1. 1.

    Tej- és tojásmentes brownie

  2. 2.

    Magyaros répafasírt

  3. 3.

    Krémes burgonyakrémleves

  4. 4.

    Madársaláta retekkel és francia kerti öntettel

  5. 5.

    Szuperegyszerű túrós süti

  6. 6.

    Szójás tésztasaláta csirkemellcsíkokkal

  7. 7.

    Egyszerű burgonyafőzelék

  8. 8.

    Mascarponés sült gyümölcsök granolával

  9. 9.

    Pikáns hajdinás gombócleves

  10. 10.

    Sült zöldségsaláta fetával

  11. 11.

    Bun cha - a vietnami húsgombócos egytál

  12. 12.

    Bolognai ragu

  13. 13.

    Csicseripörkölt

  14. 14.

    Tojásos-tonhalas szendvicskrém újhagymával

  15. 15.

    Zelleres sajtsaláta

  16. 16.

    Vegán csokoládémousse

  17. 17.

    Kólás kacsa

  18. 18.

    Banoffee pite, azaz karamellás-banános habos pite

  19. 19.

    Alabamai sülthúsos-szendvics

  20. 20.

    Ram-don, az Élősködők luxus gyorskajája

  21. 21.

    Ropogós-bundás banán

  22. 22.

    Édesburgonya baconnel és tejszínnel

  23. 23.

    Korianderes répaleves

  24. 24.

    Datolya-Snickers

  25. 25.

    Tavaszi zöldségvirágos focaccia

  26. 26.

    Queijadas

  27. 27.

    Thai vörös currys csirkeleves rizstésztával

  28. 28.

    Tökéletes paprikás krumpli

  29. 29.

    Könnyű mártogatós padlizsánkrém friss zöldségcsíkokkal

  30. 30.

    Kivis smoothie

  31. 31.

    Gyömbéres-citromos csirkeleves

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek