30 étel júniusra

Hivatalosan is itt a nyár, és ezzel együtt az aktuális havi receptválogatásunk is, amelyben összeszedtük, hogy mi az, amit júniusban érdemes lesz megfőzni!

  1. 1.

    Nyári zöld gazpacho

  2. 2.

    Tejszínes-gombás borjúragu

  3. 3.

    Olívaolaj fagyi

  4. 4.

    Málnás limonádé

  5. 5.

    Nyári bableves (Bableves 6.)

  6. 6.

    Szirupos-darabos eperlekvár

  7. 7.

    Korianderes édeskömény-saláta

  8. 8.

    Bográcsos marhalábszárpörkölt

  9. 9.

    Ropogós kovászos uborka

  10. 10.

    Petrezselyem pesto

  11. 11.

    Mentaszörp gyömbérrel

  12. 12.

    Pappa al pomodoro (Toszkán paradicsomleves)

  13. 13.

    Cseresznyés pite

  14. 14.

    Ricottás-paradicsomos pite

  15. 15.

    Grillezett őszibarack kecskesajttal

  16. 16.

    Nyár a télben csirke

  17. 17.

    Shrub

  18. 18.

    Málnás-mandulás minipite

  19. 19.

    Zakuszka ihlette sült paprika pesto

  20. 20.

    Joghurtos citromhab

  21. 21.

    Diós-túrókrémes padlizsántekercsek

  22. 22.

    Hideg tökleves

  23. 23.

    Sültpaprika-krémleves quinoával és avokádóval

  24. 24.

    Bodzás panna cotta epervelővel

  25. 25.

    Pórés kukoricaleves

  26. 26.

    Ajvár

  27. 27.

    Elvis kedvenc barbeque szósza

  28. 28.

    Balzsamecetes sültpaprika saláta

  29. 29.

    Shakshuka, a Közel-Kelet lecsója

  30. 30.

    Málnás minitorta

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...