-
1.
Fenyőrügy lekvár
-
2.
Parmezános medvehagyma pesto
-
3.
Édes gofri variációk
-
4.
Spenótos-ricottás palacsintatekercsek
-
5.
Szent Jakab kagyló borsóval és baconnel
-
6.
Újragondolt finomfőzelék
-
7.
Kecskesajtos-medvehagymás ravioli
-
8.
Ananászos-epres saláta vinaigrette öntettel
-
9.
Tojásravioli
-
10.
Spárgás tészta csirkével
-
11.
Citromos-petrezselymes vaj
-
12.
Görög halsaláta
-
13.
Illatos, sült bébi csirke
-
14.
Húsleves ördögszekér-laskával és zöldspárgával
-
15.
Baszk túrótorta málnaöntettel
-
16.
Borban pácolt marhaszeletek
-
17.
Spenótos-paradicsomos bucatini
-
18.
Báránygerinc fokhagymás paszternákkal, fűszermártással
-
19.
Mediterrán marhatatár
-
20.
Borsós-szalonnás petrezselymes újkrumpli
-
21.
Medvehagymás-sajtos mini piték
-
22.
Francia bárányragu párolt zöldségekkel
-
23.
Medvehagymás tojáskrém
-
24.
Epres mini túrótorta
-
25.
Parmezános carbonara spagetti
-
26.
Sárgarépás falafelgolyók lepénykenyérrel
-
27.
Korianderes répaleves
-
28.
Almás gyűrűkalács
-
29.
Eperfagyi a Szamostól
-
30.
Arancini
30 étel, amit áprilisban el kell készítened
Lassan, de biztosan most már meg kell érkeznie a hőn áhított tavasznak. Friss, üde, tavaszias recepteket hoztunk, hogy végre elhozzák a napsütést.