adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
- 0% Fehérje
- 49% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
42g víz0 kcal
-
2g citromlé0 kcal
-
42g befőzőcukor161 kcal
-
17g fenyőcsúcs0 kcal
Összesen
161
kcal
- 0% Fehérje
- 49% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
500g víz0 kcal
-
20g citromlé4 kcal
-
500g befőzőcukor1935 kcal
-
200g fenyőcsúcs0 kcal
Összesen
1939
kcal
- 0% Fehérje
- 49% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
41g víz0 kcal
-
1.6g citromlé0 kcal
-
41g befőzőcukor159 kcal
-
16.4g fenyőcsúcs0 kcal
Összesen
159
kcal
- 0% Fehérje
- 49% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 51% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Foszfor
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 0 g
Zsír
-
Összesen 0 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 2 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 1 mg
-
Foszfor 0 mg
-
Nátrium 2 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 41.8 g
-
Cukor 42 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 43.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 0 micro
-
Kolin: 0 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
161
kcal
- 0% Fehérje
- 49% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 51% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Foszfor
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 0.1 g
Zsír
-
Összesen 0 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 57.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 21 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 6 mg
-
Foszfor 2 mg
-
Nátrium 25 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 501.3 g
-
Cukor 500 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 518.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4 micro
-
Kolin: 1 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
1939
kcal
- 0% Fehérje
- 49% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 51% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Foszfor
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 0 g
Zsír
-
Összesen 0 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 2 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 1 mg
-
Foszfor 0 mg
-
Nátrium 2 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 41.1 g
-
Cukor 41 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 42.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 0 micro
-
Kolin: 0 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
159
kcal
Hozzávalók
-
500 ml víz
-
0.5 citromból nyert citromlé
-
500 g befőzőcukor
Elkészítés
- A fenyőrügyet leöblítjük, majd egy lábosba rakjuk.
- Felöntjük 2 csésze vízzel és a fél citrom levével, felforraljuk, és forrás után még 1-2 percig főzzük, elzárjuk a gázt alatta, és fél órát pihenni hagyjuk.
- Leszűrjük, és hozzáöntjük a befőzőcukrot.
- Addig főzzük, amíg egy jól behűtött felületre csöppentve megdermed (én egy fagyis dobozt használtam).
- Még melegen üvegekbe töltjük.
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 49
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 7
- Össznézettség: 16266
- Feltöltés dátuma: 2013. május 15.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Adhatunk hozzá több vizet, akkor több lesz a lekvár, kevésbé intenzív ízzel.