r
Nosalty Logó

Joghurtos-csokis süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Joghurtos-csokis süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához:

A krémhez

Összesen 718 kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához:

A krémhez

Összesen 5732 kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához:

A krémhez

Összesen 299 kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.5 g

Zsír

  • Összesen
    30.5 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    630.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    181 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    252 mg
  • Nátrium
    115 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    105 g
  • Cukor
    71 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    90 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    88 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 718 kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    84.2 g

Zsír

  • Összesen
    244.2 g
  • Telített zsírsav
    79 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    83 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    67 g
  • Koleszterin
    445 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5043.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    137 mg
  • Kálcium
    1449 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    484 mg
  • Foszfor
    2014 mg
  • Nátrium
    923 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    839.7 g
  • Cukor
    571 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    472.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    718 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    47 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    92 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    193 micro
  • Kolin:
    280 mg
  • Retinol - A vitamin:
    706 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    155 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    334 micro
Összesen 5732 kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    12.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    263.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    105 mg
  • Nátrium
    48 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.9 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    24.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 299 kcal

Hozzávalók

A tésztához:

A krémhez

Elkészítés

A tésztához:

  1. A tészta hozzávalóit gyorsan robotgéppel összekeverjük, utána kb 5 percig keverjük, míg szép habos lesz.
  2. Beleforgatjuk az előzőleg lisztbe forgatott narancsot, diót, csokidarabokat, mazsolát.
  3. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és tűpróbáig megsütjük.
  4. Ha megsült, 5 percet hűlni hagyjuk, majd kiborítjuk a tepsiből, és levesszük az aljáról a sütőpapírt (én vissza szoktam rakni a tepsibe..).
  5. Míg sül, addig habosra keverjük a habtejszínt, hozzáadjuk a joghurtot, a vaníliás cukrot, a porcukrot, a kakaót., a zseléfixet
  6. Rákenjük a kihűlt tésztára, vizes késsel szépen elsimítjuk a tetejét, megszórjuk kakaóporral, és csokidarabokkal lehet díszíteni.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Tepsi mérete: 30x40
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 164
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 23502
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vasárnapi sütiéhség. :-) Gyorsan megvan, és még gyorsabban elfogy.

Hozzávalók

A tésztához:

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...