r
Nosalty Logó

BBQ marhaszegy, sóban sült burgonya céklás coleslaw-val és chimichurrival

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nosalty
BBQ marhaszegy, sóban sült burgonya céklás coleslaw-val és chimichurrival
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
120 °C
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A bbq marhaszegyhez

A sóban sült krumplihoz

A céklás coleslawhoz

A chimichurrihoz

Összesen 610 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A bbq marhaszegyhez

A sóban sült krumplihoz

A céklás coleslawhoz

A chimichurrihoz

Összesen 4881 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A bbq marhaszegyhez

A sóban sült krumplihoz

A céklás coleslawhoz

A chimichurrihoz

Összesen 71 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    42.7 g

Zsír

  • Összesen
    30.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    97997.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    62 mg
  • Kálcium
    174 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    101 mg
  • Foszfor
    443 mg
  • Nátrium
    97202 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.4 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    392.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    217 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    71 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    265 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    113 micro
  • Kolin:
    161 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    682 micro
  • β-karotin
    2260 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    965 micro
  • Lut-zea
    775 micro
Összesen 610 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    341.2 g

Zsír

  • Összesen
    246.9 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    125 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    732 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    783983 g
  • Cink
    56 mg
  • Szelén
    494 mg
  • Kálcium
    1391 mg
  • Vas
    61 mg
  • Magnézium
    808 mg
  • Foszfor
    3542 mg
  • Nátrium
    777618 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    339.5 g
  • Cukor
    154 mg
  • Élelmi rost
    56 mg

VÍZ

  • Összesen
    3142.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1736 micro
  • B6 vitamin:
    13 mg
  • B12 Vitamin:
    52 micro
  • E vitamin:
    25 mg
  • C vitamin:
    569 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2120 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    93 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    904 micro
  • Kolin:
    1287 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    5454 micro
  • β-karotin
    18084 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    7722 micro
  • Lut-zea
    6198 micro
Összesen 4881 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    3.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    11 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11816.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    53 mg
  • Nátrium
    11721 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    82 micro
  • β-karotin
    273 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    116 micro
  • Lut-zea
    93 micro
Összesen 71 kcal

Hozzávalók

A bbq marhaszegyhez

A sóban sült krumplihoz

A céklás coleslawhoz

A chimichurrihoz

Elkészítés

A bbq marhaszegyhez

  1. A házi fűszerkeveréket egy tálba öntjük, és és erősen beleforgatjuk a marhaszegyet. Addig masszírozzuk, míg rendesen beleragad.
  2. Ha nincs otthon bükkfa tüzelésű smokerünk, akkor 120 fokra állított sütőben 16 órán át sütjük.
  3. Az utolsó két órában alaposan becsomagoljuk egy alufóliába, és így fejezzük be a sütést.
  4. Ha kész, kivesszük, és egy órán át hagyjuk az alufóliában - így a saját levében és gőzében puhul még egy kicsit. Tálaláskor 15 dkg-os szeleteket vágunk belőle.

A sóban sült krumplihoz

  1. A tojásfehérjét felverjük, és összekeverjük a sóval.
  2. A kis szemű krumplikat kefével jól megsikáljuk, és beborítjuk a habos sóval. Nagyságtól függően kb. 20 percig sütjük 180 fokos sütőben.

A céklás coleslawhoz

  1. A káposztát, a céklát és a répát lereszeljük. Külön-külön mindegyik zöldséget lesózzuk, és 15 percig állni hagyjuk, majd kinyomkodjuk.
  2. Egy tálba tesszük őket, hozzáadjuk a finomra vágott lila hagymát, a tormát, a mézet és a citromlevet.
  3. Ráöntjük a majonézt és a mustárt, jól elkeverjük, és hűtőben hagyjuk összeérni az ízeket.

A chimichurrihoz

  1. A paradicsomokat x alakban bemetsszük, és lobogó forró vízbe dobjuk egy percre.
  2. Ha kész, lehúzzuk a héját, és finom kis kockákra vágjuk.
  3. A petrezselymet, a fokhagymát, a chilit, az oreganót és a salottát finomra vágjuk, hozzáadjuk a paradicsomot, és leöntjük olívaolajjal, almaecettel, sózzuk, borsozzuk, majd jól elkeverjük.
  • Sütés hőfoka: 120 °C
  • Sütés ideje: 999 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 46
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 1719
  • Feltöltés dátuma: 2017. augusztus 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A KIOSK séfjéne remeke, amit most már otthon is nyugodtan elkészíthetsz!

Hozzávalók

A bbq marhaszegyhez

A sóban sült krumplihoz

A céklás coleslawhoz

A chimichurrihoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...