Pacal
Leírás
A kérődző állatok (leginkább marha és a borjú) fehér, vagy krémszínű gyomorszövete. A nagyobb sejtekkel rendelkező pacal puhább, finomabb szerkezetű, mint a simább. Nálunk leggyakrabban pörkölt és leves készül belőle.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűtve.
100g Pacal
fehérjetartalom
12.07 g
zsírtartalom
122003.004 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
84.16 g
Top ásványi anyagok
Nátrium
97 mg
Kalcium
69 mg
Foszfor
64 mg
Magnézium
13 mg
Top vitaminok
Kolin
194.8 mg
B6 vitamin
0.014 g
Niacin - B3 vitamin
0.881 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.227 mg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
12.07 g
Zsír
telített zsírsav
1.291 g
egyszeresen telített zsírsav
1.533 g
többszörösen telített zsírsav
0.18 g
koleszterin
122 g
ásványi anyagok
Kalcium
69 mg
Vas
0.59 mg
Magnézium
13 mg
Foszfor
64 mg
Nátrium
97 mg
Cink
1.42 mg
Réz
0.07 mg
Mangán
0.085 mg
Szelén
12.5 µg
szénhidrát
víz
84.16 g
vitaminok
Riboflavin - B2 vitamin
0.064 mg
Niacin - B3 vitamin
0.881 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.227 mg
Folát
5 µg
Kolin
194.8 mg
E vitamin
0.09 mg
B12 vitamin
1.39 µg
B6 vitamin
0.014 g