Pacal

Pacal

Leírás

A kérődző állatok (leginkább marha és a borjú) fehér, vagy krémszínű gyomorszövete. A nagyobb sejtekkel rendelkező pacal puhább, finomabb szerkezetű, mint a simább. Nálunk leggyakrabban pörkölt és leves készül belőle.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtve.

100g Pacal

fehérjetartalom

12.07 g

zsírtartalom

122003.004 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

84.16 g

gramm pacal?

Top ásványi anyagok

Nátrium

97 mg

Kalcium

69 mg

Foszfor

64 mg

Magnézium

13 mg

Top vitaminok

Kolin

194.8 mg

B6 vitamin

0.014 g

Niacin - B3 vitamin

0.881 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.227 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

12.07 g

Zsír

telített zsírsav

1.291 g

egyszeresen telített zsírsav

1.533 g

többszörösen telített zsírsav

0.18 g

koleszterin

122 g

ásványi anyagok

Kalcium

69 mg

Vas

0.59 mg

Magnézium

13 mg

Foszfor

64 mg

Nátrium

97 mg

Cink

1.42 mg

Réz

0.07 mg

Mangán

0.085 mg

Szelén

12.5 µg

szénhidrát

víz

84.16 g

vitaminok

Riboflavin - B2 vitamin

0.064 mg

Niacin - B3 vitamin

0.881 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.227 mg

Folát

5 µg

Kolin

194.8 mg

E vitamin

0.09 mg

B12 vitamin

1.39 µg

B6 vitamin

0.014 g

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...