31 vegán étel, amit januárban mindenképpen készítsetek el

Január nálunk a Veganuár jegyében telik, és reméljük, titeket is motiválunk, hogy kevesebb húsos illetve állati eredetű fogást készítsetek és fogyasszatok! A hónap minden napjára mutatunk egy-egy vegán receptet!

  1. 1.

    Vegán burgonyás minipogácsa

  2. 2.

    Vegán gofri

  3. 3.

    Vegán zöldségpesztós pasta

  4. 4.

    Vegán reszelt "sajt" - parmezánpótló

  5. 5.

    Vegán gyümölcstorta

  6. 6.

    Vegán kelkáposztaleves

  7. 7.

    Vegán tofupástétom

  8. 8.

    Vegán csiperkegomba-krémleves pirított gombával

  9. 9.

    Vegán mini kakaós csigák

  10. 10.

    Vegán, zöldfűszeres kesuöntet

  11. 11.

    Vegán székelykáposzta gombával

  12. 12.

    Vegán amcsi rendőrfánk

  13. 13.

    Vegán zöldborsófőzelék

  14. 14.

    Vegán rakott kel

  15. 15.

    Vegán amerikai palacsinta

  16. 16.

    Vegán édesburgonya-curry

  17. 17.

    Gyors és isteni vegán brownie édesburgonyából

  18. 18.

    Vegán cukkinitócsni

  19. 19.

    Vegán krumplipüré

  20. 20.

    Vegán vöröslencse dhal

  21. 21.

    Vegán bounty torta

  22. 22.

    Legegyszerűbb vegán sütőtökkrémleves

  23. 23.

    Félkemény vegán sajt

  24. 24.

    Vegán gombaszósz karfiolrizzsel

  25. 25.

    Vegán hortobágyi palacsinta

  26. 26.

    Vegán Snickers szelet Steiner Kristóftól

  27. 27.

    Mini vegán fánkgolyók málnaszósszal

  28. 28.

    Vegán sütőtökkel és dióval töltött koszorú

  29. 29.

    Vegán majonéz, azaz veganéz

  30. 30.

    Vegán töltött káposzta besamel mártással

  31. 31.

    Vegán köleses "túrógombóc"

*Elindult a Nosalty Ünnepi Receptversenye, keressük az idei karácsony legizgalmasabb receptjeit!*

Legyél Te az Ünnepi fogások inspirációs forrása! 2021. december 8. és 2022. január 7. között töltsd fel kedvenc ünnepi fogásod receptjét akár az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerj egy Philips konyhai mixert, vagy a Nosalty csomagok egyikét!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...