30 étel, amit szerintünk el kell készítened szeptemberben

Bár a nyárnak vége, az ősz kezdetével még nem tűnnek el a friss zöldségekből és gyümölcsökből készült fogások az asztalról. Ebben a hónapban is finomabbnál finomabb ételeket, leveseket főételeket és süteményeket ajánlunk nektek.

  1. 1.

    Brokkolikrémleves baconchips-szel

  2. 2.

    Egészben sült, fűszeres karfiol

  3. 3.

    Olasz rizsgolyó, azaz arancini

  4. 4.

    Diós-csokis körtetorta

  5. 5.

    Majorannás csülkös bableves

  6. 6.

    Mézes-mustáros sertésszűz almával

  7. 7.

    Tökéletes rántott hús, petrezselymes parázskrumplival

  8. 8.

    Pulled pork szendvics

  9. 9.

    Körtés-mogyorós csokitorta

  10. 10.

    KFC sült csirke

  11. 11.

    Házi fügelekvár

  12. 12.

    Almás csokimisu

  13. 13.

    Savanyított őszibarack bivalymozzarellás pirítóssal

  14. 14.

    Aszalt szilvával töltött csirkemell vörösboros gombaszószban

  15. 15.

    Rizsmetélt pirított csirkehússal és zöldhüvelyű babbal

  16. 16.

    Menemen (török lecsó)

  17. 17.

    Hortobágyi palacsinta egyszerűen

  18. 18.

    Négysajtos stangli

  19. 19.

    Csirkés-baconös fajitas

  20. 20.

    Tőkehalas-paradicsomos-fehérboros spagetti

  21. 21.

    Csupa csoki szuflé

  22. 22.

    Padlizsánkrém egyszerűen

  23. 23.

    Hentestokány gombából

  24. 24.

    Sajtkrémgolyó pirított magvakkal

  25. 25.

    Olasz padlizsánragu gombával

  26. 26.

    Cheetos bundás csirkemell

  27. 27.

    Autentikus koronázási csirke

  28. 28.

    Krémes spagetti carbonara

  29. 29.

    Orosz csirkés pvlov

  30. 30.

    Almás-fahéjas, túrós sütemény

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek