r
Nosalty Logó

Olasz padlizsánragu gombával

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Krisztina67
Olasz padlizsánragu gombával
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

700
Kalória
30.7g
Fehérje
111.9g
Szénhidrátok
15g
Zsír
333.5g
Víz
17g
Koleszterin
10.6g
Rost
13.7g
Cukor
  • 6% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 700 kcal
  • 6% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 2798 kcal
  • 6% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 137 kcal
  • 6% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30.7 g

Zsír

  • Összesen
    15 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1752.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    94 mg
  • Kálcium
    364 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    121 mg
  • Foszfor
    551 mg
  • Nátrium
    611 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    111.9 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

Víz

  • Összesen
    333.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    106 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    364 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    43 micro
  • β-karotin
    671 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    9778 micro
  • Lut-zea
    448 micro
Összesen 700 kcal
  • 6% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    122.7 g

Zsír

  • Összesen
    60 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7009.5 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    374 mg
  • Kálcium
    1456 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    486 mg
  • Foszfor
    2203 mg
  • Nátrium
    2443 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    447.4 g
  • Cukor
    55 mg
  • Élelmi rost
    42 mg

Víz

  • Összesen
    1334.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    433 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    96 mg
  • D vitamin:
    43 micro
  • K vitamin:
    424 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    56 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1456 micro
  • Kolin:
    229 mg
  • Retinol - A vitamin:
    201 micro
  • α-karotin
    172 micro
  • β-karotin
    2684 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    39112 micro
  • Lut-zea
    1792 micro
Összesen 2798 kcal
  • 6% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6 g

Zsír

  • Összesen
    3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    3 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    344.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    108 mg
  • Nátrium
    120 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    65.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    72 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    132 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1924 micro
  • Lut-zea
    88 micro
Összesen 137 kcal

Elkészítés

  1. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, majd megpirítjuk benne a felkockázott hagymákat. Mikor szépen lepirultak, hozzáadjuk a tisztított és apró kockákra felvágott padlizsánt és gombát. Kevergetve lesütjük.
  2. Mikor kissé összeestek a zöldségek, hozzáadjuk a vágott koktélparadicsomokat, a fűszereket, a paradicsomszószt és a vágott friss levélfűszereket is. Lefedve összepároljuk az egészet. Jó sűrűnek kell lennie a ragunak.
  3. Spagettivel és reszelt parmezánnal tálaljuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc
  • Főzés ideje: 60 perc
Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Bécsi krémes

Lajos Mari Házi sütemények című szakácskönyvből készítettem el, most első alkalommal. Nagyon finom lett. Egy kicsit változtattam a hozzávalóknál. Ajánlom mindenkinek!

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!