karácsonyi hidegtálak
Ha ünnepi hidegtálak készítésére adnátok a fejeteket, ne keressetek tovább, válasszatok a franciasaláta, a tojáskrém, a sajttekercs vagy a kaszinótojás közül, de a csinosra göngyölt sonkatekercsek se maradjanak ki a repertoárból!
-
581 kcal
-
285 kcal
Villámgyors tojáskrém
-
281 kcal
A legtökéletesebb tatár beefsteak
-
225 kcal
Legfinomabb körözött
-
382 kcal
Krémes tojássaláta egyszerűen
-
159 kcal
Tepertőkrém villámgyorsan
-
-
264 kcal
Nyerő kaszinótojás
-
481 kcal
Harapnivaló fasírt
-
231 kcal
Zsidótojás
-
-
211 kcal
Obatzda, a bajor sajtkrém
-
126 kcal
Köleskörözött
-
304 kcal
Franciasaláta házi majonézzel
-
375 kcal
Színes sajttekercs
-
412 kcal
Sós vendégváró szelet
-
1630 kcal
Ünnepi hidegtál
-
593 kcal
Virslisaláta pirított virslivel
-
194 kcal
Aszpikos sonkaterrine
-
-
258 kcal
Sonkás-krémes tavaszi sajttekercs
- 1
- 2
További cikkek
Nagyon sokan isszuk így a teát, pedig súlyos betegséget okozhat
Sokan évek óta a citromot tartják nagy ellenségnek, ha teafogyasztásról van szó, hiszen a tealevelek természetes módon tartalmaznak alumíniumot, amit a citromsav képes kioldani a főzetbe. A valódi veszély azonban egész másban rejlik.
Nosalty-kvíz: Hány ikonikus karácsonyi süteményt ismersz fel?
Ha szereted a süteményeket, na meg a karácsonyt, akkor ez a kvíz biztos nem fog nehézséget okozni. Lássuk, hány karácsonyi süteményt ismersz fel a képekről!
Itt a végleges lista: Így lesznek nyitva a boltok az...
Nem meglepő, hogy karácsony környékén, egészen az újévig bezárólag változásokra lehet számítani a boltok, áruházak nyitvatartását illetően. Lássuk, 2025-ben hova mehetünk vásárolni, és mikor!
Top Receptek
Klasszikus töltött káposzta
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
Klasszikus hagyományos bejgli
Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...
Karácsonyi rögtön puha mézeskalács
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...