Töltött piadina újrasütve
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
janettaylor
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 14% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 15% Zsír
Piadina
-
83g finomliszt303 kcal
-
4 kcal
-
7g olívaolaj63 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g cukor2 kcal
-
50g víz0 kcal
-
8g füstölt sajt27 kcal
-
3g tojássárgája11 kcal
Zöld pesto
-
17g rukkola4 kcal
-
7g olívaolaj63 kcal
-
42g mascarpone168 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
33 kcal
-
0g citromlé0 kcal
-
33g csirkemellsonka32 kcal
Halas-babos töltelék
-
33g fehérbab111 kcal
-
39 kcal
-
13g tonhalkonzerv26 kcal
-
0g olívaolaj0 kcal
Összesen
886
kcal
- 14% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 15% Zsír
Piadina
-
500g finomliszt1820 kcal
-
25g friss élesztő26 kcal
-
43g olívaolaj376 kcal
-
0g só0 kcal
-
3g cukor10 kcal
-
300g víz0 kcal
-
50g füstölt sajt164 kcal
-
20g tojássárgája64 kcal
Zöld pesto
-
100g rukkola25 kcal
-
43g olívaolaj376 kcal
-
250g mascarpone1010 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
50g parmezán sajt196 kcal
-
0g citromlé0 kcal
-
200g csirkemellsonka190 kcal
Halas-babos töltelék
-
200g fehérbab666 kcal
-
232 kcal
-
80g tonhalkonzerv158 kcal
-
0g olívaolaj0 kcal
Összesen
5313
kcal
- 14% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 15% Zsír
Piadina
-
25.6g finomliszt93 kcal
-
1.3g friss élesztő1 kcal
-
2.2g olívaolaj19 kcal
-
0g só0 kcal
-
0.1g cukor0 kcal
-
15.4g víz0 kcal
-
2.6g füstölt sajt8 kcal
-
1g tojássárgája3 kcal
Zöld pesto
-
5.1g rukkola1 kcal
-
2.2g olívaolaj19 kcal
-
12.8g mascarpone52 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
2.6g parmezán sajt10 kcal
-
0g citromlé0 kcal
-
10.2g csirkemellsonka10 kcal
Halas-babos töltelék
-
10.2g fehérbab34 kcal
-
4.6g szárított paradicsom12 kcal
-
4.1g tonhalkonzerv8 kcal
-
0g olívaolaj0 kcal
Összesen
270
kcal
- 14% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 36% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 36.1 g
Zsír
-
Összesen 39.5 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 44 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 995.8 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 48 mg
-
Kálcium 243 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 129 mg
-
Foszfor 379 mg
-
Nátrium 186 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 94.3 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 10 mg
VÍZ
-
Összesen 96.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 59 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 45 micro
-
K vitamin: 41 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 216 micro
-
Kolin: 83 mg
-
Retinol - A vitamin: 32 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 324 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 6885 micro
-
Lut-zea 857 micro
Összesen
886
kcal
- 14% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 36% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 216.6 g
Zsír
-
Összesen 237.3 g
-
Telített zsírsav 32 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 72 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 16 g
-
Koleszterin 265 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5974.7 g
-
Cink 18 mg
-
Szelén 286 mg
-
Kálcium 1457 mg
-
Vas 40 mg
-
Magnézium 772 mg
-
Foszfor 2272 mg
-
Nátrium 1116 mg
-
Réz 4 mg
-
Mangán 9 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 565.8 g
-
Cukor 44 mg
-
Élelmi rost 59 mg
VÍZ
-
Összesen 577.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 357 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 15 mg
-
C vitamin: 50 mg
-
D vitamin: 268 micro
-
K vitamin: 247 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 29 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1297 micro
-
Kolin: 497 mg
-
Retinol - A vitamin: 193 micro
-
α-karotin 8 micro
-
β-karotin 1946 micro
-
β-crypt 7 micro
-
Likopin 41312 micro
-
Lut-zea 5141 micro
Összesen
5313
kcal
- 14% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 36% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.1 g
Zsír
-
Összesen 12.2 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 14 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 306 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 15 mg
-
Kálcium 75 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 40 mg
-
Foszfor 116 mg
-
Nátrium 57 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 29 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 29.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 18 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 14 micro
-
K vitamin: 13 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 66 micro
-
Kolin: 25 mg
-
Retinol - A vitamin: 10 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 100 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 2116 micro
-
Lut-zea 263 micro
Összesen
270
kcal
Hozzávalók
Piadina
-
50 dkg finomliszt
-
2.5 dkg friss élesztő
-
0.5 dl olívaolaj
-
só ízlés szerint
-
0.5 teáskanál cukor
-
3 dl víz
-
50 g füstölt sajt
-
1 db tojássárgája
Zöld pesto
-
100 g rukkola
-
0.5 dl olívaolaj
-
25 dkg mascarpone
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
0.5 bögre parmezán sajt
-
1 tk citromlé
-
20 dkg csirkemellsonka
Halas-babos töltelék
-
10 db szárított paradicsom
-
80 g tonhalkonzerv
-
10 csepp olívaolaj
Elkészítés
Piadina
- A tészta készítésével kezdjük, méghozzá az élesztőt a cukros, langyos vízben felfuttatjuk. A tojás és a füstölt sajt kivételével a hozzávalókat egy tálba öntjük, beletesszük az élesztőt, és rugalmas tésztává gyúrjuk. Pihentetjük egy jó félórát a hűtőben.
- Amikor eleget pihent, jó vékony lepényeket nyújtunk belőle, mert a sütésnél tovább fog dagadni. 7-8 perc alatt 180 fokon kisütjük. Így már készen is áll a töltésre.
Zöld pesto
- Reszelt parmezánt használunk, és a hozzávalókat, a csirkemell sonkát leszámítva, egy botmixer vagy egy smoothie maker segítségével összedolgozzuk (kenhető és ne folyós állaga legyen).
- Egyenletesen megkenjük vele a piadinákat. Ráhelyezzük a sonkákat is, és félbehajtjuk a lepényeket.
Halas-babos töltelék
- A lecsöpögtetett babot, a szárított, olajos paradicsomot összemixeljük. Szintén rákenjük a lepényekre, mint egy melegszendvicskrémet, és ráhelyezzük a tonhaldarabokat is, majd ismételten félbehajtjuk, ahogy a zöld pestósnál is tettük.
- Megkenjük a tojássárgájával a tetejüket, és megszórjuk a reszelt sajttal. 200 fokos előmelegített sütőben még 10 percig újra sütjük.
- Jó étvágyat!
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 18 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 12
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 1105
- Feltöltés dátuma: 2018. január 31.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
janettaylor
107 recept
Kenyérlepénynek nehéz ellenállni. Ezúttal pestósan készítettem, és újrasütöttem röpke 10 percig.