r
Nosalty Logó

Töltött piadina újrasütve

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
janettaylor
Töltött piadina újrasütve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Piadina

Zöld pesto

Halas-babos töltelék

Összesen 886 kcal
  • 14% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Piadina

Zöld pesto

Halas-babos töltelék

Összesen 5313 kcal
  • 14% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Piadina

Zöld pesto

Halas-babos töltelék

Összesen 270 kcal
  • 14% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.1 g

Zsír

  • Összesen
    39.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    44 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    995.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    243 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    379 mg
  • Nátrium
    186 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    94.3 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    96.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    59 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    216 micro
  • Kolin:
    83 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    324 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    6885 micro
  • Lut-zea
    857 micro
Összesen 886 kcal
  • 14% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    216.6 g

Zsír

  • Összesen
    237.3 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    72 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    265 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5974.7 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    286 mg
  • Kálcium
    1457 mg
  • Vas
    40 mg
  • Magnézium
    772 mg
  • Foszfor
    2272 mg
  • Nátrium
    1116 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    565.8 g
  • Cukor
    44 mg
  • Élelmi rost
    59 mg

VÍZ

  • Összesen
    577.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    357 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    50 mg
  • D vitamin:
    268 micro
  • K vitamin:
    247 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1297 micro
  • Kolin:
    497 mg
  • Retinol - A vitamin:
    193 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    1946 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    41312 micro
  • Lut-zea
    5141 micro
Összesen 5313 kcal
  • 14% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.1 g

Zsír

  • Összesen
    12.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    306 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    100 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2116 micro
  • Lut-zea
    263 micro
Összesen 270 kcal

Hozzávalók

Piadina

Zöld pesto

Halas-babos töltelék

Elkészítés

Piadina

  1. A tészta készítésével kezdjük, méghozzá az élesztőt a cukros, langyos vízben felfuttatjuk. A tojás és a füstölt sajt kivételével a hozzávalókat egy tálba öntjük, beletesszük az élesztőt, és rugalmas tésztává gyúrjuk. Pihentetjük egy jó félórát a hűtőben.
  2. Amikor eleget pihent, jó vékony lepényeket nyújtunk belőle, mert a sütésnél tovább fog dagadni. 7-8 perc alatt 180 fokon kisütjük. Így már készen is áll a töltésre.

Zöld pesto

  1. Reszelt parmezánt használunk, és a hozzávalókat, a csirkemell sonkát leszámítva, egy botmixer vagy egy smoothie maker segítségével összedolgozzuk (kenhető és ne folyós állaga legyen).
  2. Egyenletesen megkenjük vele a piadinákat. Ráhelyezzük a sonkákat is, és félbehajtjuk a lepényeket.

Halas-babos töltelék

  1. A lecsöpögtetett babot, a szárított, olajos paradicsomot összemixeljük. Szintén rákenjük a lepényekre, mint egy melegszendvicskrémet, és ráhelyezzük a tonhaldarabokat is, majd ismételten félbehajtjuk, ahogy a zöld pestósnál is tettük.
  2. Megkenjük a tojássárgájával a tetejüket, és megszórjuk a reszelt sajttal. 200 fokos előmelegített sütőben még 10 percig újra sütjük.
  3. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 18 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1108
  • Feltöltés dátuma: 2018. január 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
janettaylor 107 recept

Kenyérlepénynek nehéz ellenállni. Ezúttal pestósan készítettem, és újrasütöttem röpke 10 percig.

Hozzávalók

Piadina

Zöld pesto

Halas-babos töltelék

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...