r
Nosalty Logó

Répás-almás káposztasaláta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Répás-almás káposztasaláta
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 2% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A salátához

Az öntethez

A majonézhez

Összesen 471 kcal
  • 2% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A salátához

Az öntethez

A majonézhez

Összesen 2356 kcal
  • 2% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A salátához

Az öntethez

A majonézhez

Összesen 111 kcal
  • 2% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    37.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    500.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    162 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    151 mg
  • Nátrium
    144 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.5 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    301.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    562 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    75 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    70 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    34 micro
  • α-karotin
    2194 micro
  • β-karotin
    5243 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    275 micro
Összesen 471 kcal
  • 2% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    27.6 g

Zsír

  • Összesen
    189.5 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    85 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    64 g
  • Koleszterin
    263 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2502.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    811 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    180 mg
  • Foszfor
    753 mg
  • Nátrium
    719 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    157.6 g
  • Cukor
    106 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    1507.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2811 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    74 mg
  • C vitamin:
    214 mg
  • D vitamin:
    51 micro
  • K vitamin:
    375 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    349 micro
  • Kolin:
    320 mg
  • Retinol - A vitamin:
    169 micro
  • α-karotin
    10971 micro
  • β-karotin
    26217 micro
  • β-crypt
    53 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    1377 micro
Összesen 2356 kcal
  • 2% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    1.3 g

Zsír

  • Összesen
    9.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    119.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    36 mg
  • Nátrium
    34 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.5 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    72 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    134 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    524 micro
  • β-karotin
    1253 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 111 kcal

Hozzávalók

A salátához

Az öntethez

A majonézhez

Elkészítés

A salátához

  1. A sárgarépát, káposztát vékonyan felcsíkozzuk, majd a felszeletelt almával és lilahagymával együtt egy nagy tálba tesszük.
  2. Felaprított zeller zöldjével megszórjuk, valamint 4 evőkanál citromlét öntünk hozzá.
  3. Ezt követően az öntetet állítjuk össze, amihez a majonézt a leírt összetevőkből elkészítjük, hozzáöntjük a joghurtot, majd a fokhagymával, mustárral, mézzel és fűszerekkel ízesítjük.
  4. Végül ráöntjük a salátára, és hideg helyen hagyjuk összeérni az ízeket.
  • Receptkönyvben: 614
  • Tegnapi nézettség: 7
  • 7 napos nézettség: 64
  • Össznézettség: 73760
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon finom saláta bármilyen hús mellé, de akár szendvicsben tálalva.

Hozzávalók

A salátához

Az öntethez

A majonézhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...