r
Nosalty Logó

Pulled pork szendvics wasabis tormakrémmel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Vitya
Pulled pork szendvics wasabis tormakrémmel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír

Csülök főzés

Wasabis tormakrém

Marinált retek

Pecsenyelé

Összerakás

Összesen 785 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír

Csülök főzés

Wasabis tormakrém

Marinált retek

Pecsenyelé

Összerakás

Összesen 4725 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír

Csülök főzés

Wasabis tormakrém

Marinált retek

Pecsenyelé

Összerakás

Összesen 63 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.4 g

Zsír

  • Összesen
    32.6 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    128 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2145.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    297 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    595 mg
  • Nátrium
    1077 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    71.6 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    806.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    348 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    36 micro
  • K vitamin:
    180 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    178 micro
  • Kolin:
    159 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    825 micro
  • β-karotin
    3120 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    162 micro
  • Lut-zea
    1200 micro
Összesen 785 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    296.2 g

Zsír

  • Összesen
    195.7 g
  • Telített zsírsav
    59 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    63 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    38 g
  • Koleszterin
    771 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12872.1 g
  • Cink
    31 mg
  • Szelén
    387 mg
  • Kálcium
    1782 mg
  • Vas
    39 mg
  • Magnézium
    593 mg
  • Foszfor
    3571 mg
  • Nátrium
    6459 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    429.8 g
  • Cukor
    90 mg
  • Élelmi rost
    43 mg

VÍZ

  • Összesen
    4837.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2085 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    177 mg
  • D vitamin:
    216 micro
  • K vitamin:
    1079 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    9 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    92 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1066 micro
  • Kolin:
    952 mg
  • Retinol - A vitamin:
    321 micro
  • α-karotin
    4951 micro
  • β-karotin
    18722 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    974 micro
  • Lut-zea
    7203 micro
Összesen 4725 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    2.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    11 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    177.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    49 mg
  • Nátrium
    89 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    68 micro
  • β-karotin
    258 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    13 micro
  • Lut-zea
    99 micro
Összesen 63 kcal

Hozzávalók

Csülök főzés

Wasabis tormakrém

Marinált retek

Pecsenyelé

Összerakás

Elkészítés

Csülök főzés

  1. A csülköt betesszük vízbe főni, a répa, a zeller, a vörös és némi fokhagyma társaságában olyan 3-4 órára.
  2. Akkor kész, ha hozzáérünk, és a csontról omlik le a hús.
  3. Ha megfőtt a hús, kiszedjük, a bőrét és a zsírt eltávolítjuk, és villával vagy a puszta kezünkkel szálaira szedjük.

Wasabis tormakrém

  1. Az összetevőket egy tálba tesszük, összekeverjük, és kész is.
  2. Minimum negyedórát hagyjuk állni.

Marinált retek

  1. A retkeket hajszálvékonyra felszeleteljük, majd egy hideg vizes fürdőbe vetjük őket. Ebbe jön még némi só, porcukor, illetve ecet is.
  2. Minimum negyedórát hagyjuk állni.

Pecsenyelé

  1. 6 dl főzőléről leszedjük a zsírt, és visszaforraljuk kb. a felére.
  2. Olajon finomra vágott hagymát és fokhagymát pirítunk, mehet rá egy kevés paradicsompüré, lepirítjuk, majd 1 evőkanál lisztet elkeverünk benne, átpirítjuk, és mehet rá a főzőlé.

Összerakás

  1. Egy tepsibe átszedjük a szálaira bontott húst, és összeforgatjuk a szafttal, majd mehet a sütőbe 5-10 percre, grill fokozat, 200 fok.
  2. A zsemlét vajon pirítunk, alulra és felülre jön a tormás szósz, rá néhány levél saláta, majd egy nagy adag a húsokból, utána a marinált retek, majd a kalap.
  3. Jó étvágyat :)
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 11
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 1437
  • Feltöltés dátuma: 2015. április 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vasárnap délután vártunk vendégeket, és egy kicsit másfajta vacsorával szerettünk volna kedveskedni nekik.

Hozzávalók

Csülök főzés

Wasabis tormakrém

Marinált retek

Pecsenyelé

Összerakás

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...