r
Nosalty Logó

Pulled pork szendvics wasabis tormakrémmel

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Vitya
Pulled pork szendvics wasabis tormakrémmel
adag
Idő
perc
Költség
költséges
Nehézség
közepes

Hozzávalók

Csülök főzés

Wasabis tormakrém

Marinált retek

Pecsenyelé

Összerakás

785
Kalória
49.4g
Fehérje
71.6g
Szénhidrátok
32.6g
Zsír
806.3g
Víz
128.5g
Koleszterin
7.2g
Rost
15g
Cukor
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír

Csülök főzés

Wasabis tormakrém

Marinált retek

Pecsenyelé

Összerakás

Összesen 785 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír

Csülök főzés

Wasabis tormakrém

Marinált retek

Pecsenyelé

Összerakás

Összesen 4725 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír

Csülök főzés

Wasabis tormakrém

Marinált retek

Pecsenyelé

Összerakás

Összesen 63 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.4 g

Zsír

  • Összesen
    32.6 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    128 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2145.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    297 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    595 mg
  • Nátrium
    1077 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    71.6 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    806.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    348 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    36 micro
  • K vitamin:
    180 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    178 micro
  • Kolin:
    159 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    825 micro
  • β-karotin
    3120 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    162 micro
  • Lut-zea
    1200 micro
Összesen 785 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    296.2 g

Zsír

  • Összesen
    195.7 g
  • Telített zsírsav
    59 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    63 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    38 g
  • Koleszterin
    771 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12872.1 g
  • Cink
    31 mg
  • Szelén
    387 mg
  • Kálcium
    1782 mg
  • Vas
    39 mg
  • Magnézium
    593 mg
  • Foszfor
    3571 mg
  • Nátrium
    6459 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    429.8 g
  • Cukor
    90 mg
  • Élelmi rost
    43 mg

Víz

  • Összesen
    4837.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2085 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    177 mg
  • D vitamin:
    216 micro
  • K vitamin:
    1079 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    9 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    92 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1066 micro
  • Kolin:
    952 mg
  • Retinol - A vitamin:
    321 micro
  • α-karotin
    4951 micro
  • β-karotin
    18722 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    974 micro
  • Lut-zea
    7203 micro
Összesen 4725 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    2.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    11 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    177.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    49 mg
  • Nátrium
    89 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    66.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    68 micro
  • β-karotin
    258 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    13 micro
  • Lut-zea
    99 micro
Összesen 63 kcal

Elkészítés

Csülök főzés

  1. A csülköt betesszük vízbe főni, a répa, a zeller, a vörös és némi fokhagyma társaságában olyan 3-4 órára.
  2. Akkor kész, ha hozzáérünk, és a csontról omlik le a hús.
  3. Ha megfőtt a hús, kiszedjük, a bőrét és a zsírt eltávolítjuk, és villával vagy a puszta kezünkkel szálaira szedjük.

Wasabis tormakrém

  1. Az összetevőket egy tálba tesszük, összekeverjük, és kész is.
  2. Minimum negyedórát hagyjuk állni.

Marinált retek

  1. A retkeket hajszálvékonyra felszeleteljük, majd egy hideg vizes fürdőbe vetjük őket. Ebbe jön még némi só, porcukor, illetve ecet is.
  2. Minimum negyedórát hagyjuk állni.

Pecsenyelé

  1. 6 dl főzőléről leszedjük a zsírt, és visszaforraljuk kb. a felére.
  2. Olajon finomra vágott hagymát és fokhagymát pirítunk, mehet rá egy kevés paradicsompüré, lepirítjuk, majd 1 evőkanál lisztet elkeverünk benne, átpirítjuk, és mehet rá a főzőlé.

Összerakás

  1. Egy tepsibe átszedjük a szálaira bontott húst, és összeforgatjuk a szafttal, majd mehet a sütőbe 5-10 percre, grill fokozat, 200 fok.
  2. A zsemlét vajon pirítunk, alulra és felülre jön a tormás szósz, rá néhány levél saláta, majd egy nagy adag a húsokból, utána a marinált retek, majd a kalap.
  3. Jó étvágyat :)

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 60 perc
  • Főzés ideje: 240 perc
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses

Vasárnap délután vártunk vendégeket, és egy kicsit másfajta vacsorával szerettünk volna kedveskedni nekik.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Marhahúsos rakott brokkoli

Ez a besameles rakott brokkoli darált hússal egy igazi családi kedvenc, amely tökéletes választás a hétköznapi vacsorákhoz. A roppanós brokkoli, a szaftos darált hús és a krémes ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Ropogós reszelt sajtgolyók

Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető ez a finom sajtgolyó, amelyet most tilsiti sajtból készítettem el, de próbáltam már trappista sajtból is, úgy is nagyon fincsi volt! Finom ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!