r
Nosalty Logó

Pizza Nikóka konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nikóka
Pizza Nikóka konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Tésztához

Kenéshez

Tetejére

Összesen 622 kcal
  • 9% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Tésztához

Kenéshez

Tetejére

Összesen 3714 kcal
  • 9% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Tésztához

Kenéshez

Tetejére

Összesen 186 kcal
  • 9% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    24.3 g

Zsír

  • Összesen
    33.4 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    81 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1003.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    194 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    269 mg
  • Nátrium
    462 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    160.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    115 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    63 mg
  • Retinol - A vitamin:
    107 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    78 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    2010 micro
  • Lut-zea
    240 micro
Összesen 622 kcal
  • 9% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    146.1 g

Zsír

  • Összesen
    200.6 g
  • Telített zsírsav
    61 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    65 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    487 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6022.7 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    185 mg
  • Kálcium
    1164 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    263 mg
  • Foszfor
    1614 mg
  • Nátrium
    2772 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    336.1 g
  • Cukor
    59 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    960.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    691 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    94 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    403 micro
  • Kolin:
    379 mg
  • Retinol - A vitamin:
    643 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    467 micro
  • β-crypt
    179 micro
  • Likopin
    12062 micro
  • Lut-zea
    1439 micro
Összesen 3714 kcal
  • 9% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    10 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    299.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    80 mg
  • Nátrium
    138 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    601 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 186 kcal

Hozzávalók

Tésztához

Kenéshez

Tetejére

Elkészítés

Tésztához

  1. Az élesztőt a tejben a cukorral felfuttatjuk, majd hozzáadjuk a többi nyersanyagot, és jól kidolgozott tésztát készítünk.
  2. Meleg helyen kb. 35 perc alatt megkelesztjük. Két részre osztjuk, kinyújtjuk, és beletesszük két tepsibe.

Kenéshez

  1. A pizzakrém felét a ketchuppal kikeverjük, és az egyik tésztát megkenjük vele, a másikhoz a maradék pizzakrémet a tejföllel keverjük ki.

Tetejére

  1. A gombát megtisztítjuk, és tetszés szerinti nagyságúra felvágjuk. Az olajon sóval, borssal megpároljuk, majd ha a levét elfőtte, lezárjuk.
  2. A bacont felaprítjuk, és kissé megsütjük, majd rátesszük a felkockázott felvágottat, és enyhén megpirítjuk.
  3. A megkent tésztákra ráteszünk mindent tetszés szerint. A tetejére tesszük a lilahagymát felkarikázva, és megszórjuk reszelt sajttal.
  4. Megsütjük 180 fokon légkeveréses sütőben, tepsinként kb. 15 perc alatt.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 30×40
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 17
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2029
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Pizza Nikóka konyhájából
Nikóka 172 recept

Ez a kétféle pizza a család kedvence. Sokszor készítjük el, általában közösen a kislányommal.

Hozzávalók

Tésztához

Kenéshez

Tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...