Pizzaszósz

A pizzaszósz egy öntet, amely majdnem minden pizzának az alapja, spagettit is ízesítenek vele. Boltban vehetünk kész állapotban vagy otthon elkészíthetjük. Kell hozzá paradicsompüré, ketchup, vöröshagyma, fokhagyma, só, cukor, bors és még sok minden összefőzhető benne.
Bármikor.
Felbontás után hűtőben.
fehérjetartalom
2.18 g
zsírtartalom
1.02 g
szénhidráttartalom
8.66 g
víztartalom
86.71 g
Nátrium
348 mg
Kalcium
54 mg
Foszfor
50 mg
Magnézium
21 mg
B6 vitamin
0.136 g
C vitamin
11.3 mg
Niacin - B3 vitamin
1.421 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.374 mg
fehérje
2.18 g
Zsír
telített zsírsav
0.46 g
egyszeresen telített zsírsav
0.461 g
többszörösen telített zsírsav
0.099 g
ásványi anyagok
Kalcium
54 mg
Vas
0.9 mg
Magnézium
21 mg
Foszfor
50 mg
Nátrium
348 mg
Cink
0.25 mg
Réz
0.137 mg
Mangán
0.221 mg
szénhidrát
rost
2 g
cukor
3.78 g
víz
86.71 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.061 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.053 mg
Niacin - B3 vitamin
1.421 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.374 mg
Folát
10 µg
B12 vitamin
0.02 µg
C vitamin
11.3 mg
B6 vitamin
0.136 g
A kutatási eredmények szerint a párunk illata csökkentheti a stresszre adott reakciót, és a szorongást is.
Németh OrsiA veszélyes, nem élelmiszeripari termékek uniós gyorsriasztási rendszerében kozmetikai termékekre és játékokra érkezett a legtöbb bejelentés tavaly, a magyar riasztásokban is a kozmetikumok vezetik a listát.
Németh OrsiJó ötlet rendszeresen fogyasztani olyan ételeket, mint a csípős paprikás gulyás, a pikáns arrabbiata vagy éppen olyan nassolnivalókat, mint a jalapeno poppers? Nézzük!
Szabó AnnaMindenki ujjongással fogadta, hogy visszatér a retro Traubisoda, azonban pár nap alatt eltűnt a boltok polcairól. Most kiderült, mi áll a dolog hátterében.
A húsvéti sonka főzése: vásárlási tippek, főzési tapasztalatok, klasszikus köretek. Nem csak kezdőknek! Idén főzzük együtt a húsvéti sonkát!
Tündérinek tűnik, hasonlít a kamillára és a százszorszépre, pici virágaival vonzza a méheket, darazsakat, de ha csoportosan nő, rendkívül invazív és kártékony lehet kertünkben.
Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...
Nagyon finom és nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető vendégváró. Érdemes egyszerre két adagot sütni belőle, mert gyorsan fogy. A tetejére sajt helyett lehet szezámmagot, köménymagot, ...
Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!