r
Nosalty Logó

Pizzatekercs kelt tésztából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Mercédesz_94
Pizzatekercs kelt tésztából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Tészta

Töltelék

Összesen 631 kcal
  • 9% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Tészta

Töltelék

Összesen 6309 kcal
  • 9% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Tészta

Töltelék

Összesen 208 kcal
  • 9% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    24.9 g

Zsír

  • Összesen
    20 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    80 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1990.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    254 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    286 mg
  • Nátrium
    1357 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    85.6 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    157.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    139 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    93 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    109 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    319 micro
  • β-crypt
    94 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 631 kcal
  • 9% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    249 g

Zsír

  • Összesen
    199.5 g
  • Telített zsírsav
    94 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    803 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    19905 g
  • Cink
    23 mg
  • Szelén
    410 mg
  • Kálcium
    2536 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    476 mg
  • Foszfor
    2857 mg
  • Nátrium
    13570 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    856.3 g
  • Cukor
    49 mg
  • Élelmi rost
    48 mg

VÍZ

  • Összesen
    1577.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1394 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    315 mg
  • D vitamin:
    150 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    927 micro
  • Kolin:
    510 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1087 micro
  • α-karotin
    53 micro
  • β-karotin
    3186 micro
  • β-crypt
    937 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    717 micro
Összesen 6309 kcal
  • 9% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    6.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    655.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    447 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    52 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    46 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    105 micro
  • β-crypt
    31 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    24 micro
Összesen 208 kcal

Hozzávalók

Tészta

Töltelék

Elkészítés

Tészta

  1. Az élesztőt felfuttatjuk langyos cukros vízben. A lisztben elkeverjük a sót, majd hozzáadjuk a tojásokat és az élesztős vizet, ezután elkezdhetjük dagasztani a tésztát.
  2. Érdemesebb kicsit lágyra dagasztani, akkor sütés után is finom, puha lesz a tészta. Kb. 50 percig, duplájára kelesztjük. Miután megkelt a tészta, kettőbe osztjuk, és az egyik felét kb. 2-3 mm vastagságúra nyújtjuk.

Töltelék

  1. A kinyújtott felületet ízlés szerint bekenjük a pizzaszósszal. Felaprózzuk a szalámit, felvágjuk a hagymát, a paprikát kockára vágjuk, majd ebben a sorrendben szórjuk be velük a tésztát. Végül reszeljünk rá sajtot, majd kezdjük el feltekerni a tésztát.
  2. Kb. 2-2,5 cm vastagságú szeleteket vágjunk belőle. A tészta másik felét is ugyanígy készítjük el. 180 fokon 20-25 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 24
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 47
  • Össznézettség: 4721
  • Feltöltés dátuma: 2022. március 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Pizzatekercs kelt tésztából
Mercédesz_94 36 recept

Hozzávalók

Tészta

Töltelék

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...