r
Nosalty Logó

Jerk szűzérme grillen

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Jerk szűzérme grillen
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
grill
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Húshoz

Jerk páchoz

Burgonyához

Salátához

Összesen 513 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Húshoz

Jerk páchoz

Burgonyához

Salátához

Összesen 1538 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Húshoz

Jerk páchoz

Burgonyához

Salátához

Összesen 92 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.9 g

Zsír

  • Összesen
    18.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    961.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    53 mg
  • Kálcium
    92 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    115 mg
  • Foszfor
    564 mg
  • Nátrium
    128 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    392.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    149 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    58 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    368 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    109 micro
  • Kolin:
    172 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    82 micro
  • β-karotin
    1703 micro
  • β-crypt
    97 micro
  • Likopin
    1715 micro
  • Lut-zea
    1857 micro
Összesen 513 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    122.7 g

Zsír

  • Összesen
    55.1 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    325 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2883.2 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    159 mg
  • Kálcium
    277 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    345 mg
  • Foszfor
    1691 mg
  • Nátrium
    383 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    150 g
  • Cukor
    75 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    1176.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    448 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    175 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    1104 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    42 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    328 micro
  • Kolin:
    515 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    245 micro
  • β-karotin
    5109 micro
  • β-crypt
    291 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    5572 micro
Összesen 1538 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.5 g

Zsír

  • Összesen
    3.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    175.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    103 mg
  • Nátrium
    23 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    67 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    311 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    313 micro
  • Lut-zea
    339 micro
Összesen 92 kcal

Hozzávalók

Húshoz

Jerk páchoz

Burgonyához

Salátához

Elkészítés

Húshoz

  1. A salátát előre elkészítjük: a hagymát, paradicsomot apróra vágjuk, kikeverjük a kukoricával, fűszerezzük, és mehet is a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek.
  2. A szűzpecsenyét nagyjából 1 cm vastag szeletekre vágjuk fel.
  3. Minden fűszert összekeverünk, ráöntjük a mézet, és annyi olajat, hogy jól kenhető legyen ez a pác.
  4. A hússzeleteket beleforgatjuk, 2 órát hagyjuk állni, majd grillre tesszük őket (ekkor kicsit meg lehet őket sózni, mert nincs só a pácban).
  5. A krumplit megmossuk, kicsit ledörzsöljük a héját, vékony szeletekre vágjuk, mindkét oldalukat megkenjük sóval és provence-i fűszerrel ízesített olajjal, és ezt sütjük meg hozzá, szintén a grillen.
  6. Ne lepődjünk meg, hogy a méz miatt kicsit pirultabb lesz a husi külseje! Jó étvágyat hozzá!
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 24
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3505
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A jerk pác Jamie Olivernek köszönhető. Ha épp nem horrorfilmeket nézek, akkor megszállott Paprika TV néző vagyok. Kívülről fújom szinte minden műsorukat... :)

Hozzávalók

Húshoz

Jerk páchoz

Burgonyához

Salátához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...