r
Nosalty Logó

Halas taco

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
witch
Halas taco
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A halhoz

A piros szószhoz

A fehér szószhoz

Az összeállításhoz

Összesen 855 kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A halhoz

A piros szószhoz

A fehér szószhoz

Az összeállításhoz

Összesen 3417 kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A halhoz

A piros szószhoz

A fehér szószhoz

Az összeállításhoz

Összesen 171 kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    24.1 g

Zsír

  • Összesen
    53.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    769.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    282 mg
  • Nátrium
    284 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    69.4 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    288.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    93 micro
  • K vitamin:
    58 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    134 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    54 micro
  • β-karotin
    511 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    330 micro
Összesen 855 kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    96.6 g

Zsír

  • Összesen
    214.5 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    118 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    59 g
  • Koleszterin
    154 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3079.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    206 mg
  • Kálcium
    329 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    260 mg
  • Foszfor
    1127 mg
  • Nátrium
    1135 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    277.6 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    1155.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    188 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    36 mg
  • C vitamin:
    51 mg
  • D vitamin:
    373 micro
  • K vitamin:
    234 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    536 micro
  • Kolin:
    202 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    217 micro
  • β-karotin
    2046 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    1322 micro
Összesen 3417 kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    4.9 g

Zsír

  • Összesen
    10.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    154.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    57 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    103 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    259 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 171 kcal

Hozzávalók

A halhoz

A piros szószhoz

A fehér szószhoz

Az összeállításhoz

Elkészítés

A halhoz

  1. A halat sózzuk, tekerünk rá borsot, félretesszük.
  2. A fehér szószhoz a majonézt elkeverjük a joghurttal, lefóliázzuk, és tálalásig a hűtőbe rakjuk.
  3. A piros szószhoz a felhevített olajon megpirítjuk a kockára vágott hagymát, hozzáadjuk a finomra vágott fokhagymát. Amikor már illatozik, beleöntjük a kockára vágott paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, cukrozzuk. Kis lángon 30 percig főzzük. Belerakjuk a finomra vágott koriandert, és botmixerrel pépesítjük.
  4. Amíg a szósz elkészül, megsütjük a halat. Egy edényben két ujjnyi olajat melegítünk. A liszteket sóval, frissen őrölt borssal elkeverjük. Fokozatosan hozzáöntjük a sört meg a szódavizet, és habverővel simára keverjük. A halat először beleforgatjuk a keményítőbe, majd a sörös tésztába, és kisütjük.
  5. A tortillára rakunk egy szelet halat, meglocsoljuk citromlével, ezután piros szósz, majd a fehér szósz következik. Végül a vékony csíkokra szeletelt saláta. Jó étvágyat!
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 40
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 15812
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 17.

Ajánló

A maradék piros szószt chips mellé tálalhatjuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez egy igen népszerű étel, amit én most kóstoltam először. Sajnos, ez bő olajban kisütve az igazi.

Hozzávalók

A halhoz

A piros szószhoz

A fehér szószhoz

Az összeállításhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...